A BlitzWolf BW-Mini75 modellel ismét egy billentyűzettel jelentkezett, ami vezeték nélkül is használható és blue, illetve red switch-ekkel rendelhető.

A mechanikus billentyűzet különlegessége, hogy az USB-C csatlakozón keresztül nem csak vezetékes, de a Bluetooth és 2.4GHz-es kapcsolatnak köszönhetően vezeték nélküli eszközként is használhatjuk.

Ahogyan a legtöbb ilyen billentyűzet, a BlitzWolf BW-Mini75 is nemzetközi gombkiosztást kapott, így az ékezetes karakterekről le kell mondanunk. A 31.4 x 13.2.5 x 2.2 centiméteres méretével egyáltalán nem mondható nagynak, egy átlagos billentyűzet méretének háromnegyedével rendelkezik. Ez többek között a numerikus karakterek mellőzésének is köszönhető. Az alacsony profilú klaviatúra 500 grammot nyom, a festése nem a gamer vonalat tükrözi, sokkal inkább az otthoni/irodai megjelenésre összpontosít, de LED világítást is kapott. A talp rész mágneses támasztékát megfordítva állítható a billentyűzet dőlésszöge.A 84 gombos billentyűzet RGB világítást kapott, aminek megjelenését változtathatjuk. A Windows és MAC rendszerekkel is kompatibilis, a membrános modellekhez képest sokkal időtállóbb.

Beépített 1850mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően vezeték nélküli módban is használható a Bluetooth kapcsolat vagy az USB vevője által. Így akár számítógéphez, laptophoz, táblagéphez, TV okosítóhoz is használható. De az USB Type-C kábelnek köszönhetően vezetékes módban is gépelhetünk vagy játszhatunk rajta. A BlitzWolf BW-Mini75 mechanikus billentyűzet a kuponnal 20.500 forintért vásárolható meg az előrendelői akcióban.

A BlitzWolf BW-Mini75 mechanikus billentyűzetet itt találod meg

🔹Kupon:BGcf924d

További billentyűzetek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás