A HYPER GOGO Cruiser 12 Plus egészen 160 centiméteres magasságig és 65 kilogrammos súlyig használható. Az elektromos chopper egy feltöltéssel 12 kilométert képes megtenni, maximális sebessége 16km/h lehet.

A Geekbuying európai raktárából áfa és vámmentesen, plusz költségek nélkül, ingyenes szállítással rendelhető. Az elektromos motor 16km/h maximális sebességre képes. A 160 watt teljesítményű elektromos motorral megtehető hatótáv 12 kilométer lehet. A 21.9V 5.2Ah lithium-ion akkumulátora 4 óra alatt tölthető fel.12 colos pneumatikus, azaz levegővel teli kerekeket kapunk, hogy kismértékben ezek is besegítsenek a lengéscsillapításban. Előre és hátulra is lámpákat szereltek, a világítással van ellátva, a kipufogóból kiáramló füst imitálásához vízpárát használ. A beépített hangszóróval rendelkező a motor hangját is imitálja.

A kormányon található kijelzőjéről minden fontos adatot leolvashatunk és beállíthatjuk az előre definiált 8, 12 vagy 16km/h sebesség fokozatokat. A HYPER GOGO elektromos motor európai raktárból rendelhető meg, így rövid szállítási idővel, áfa és vámmentesen vásárolható meg, ami így 158 ezer forintba kerül.

A HYPER GOGO Cruiser 12 Plus elektromos choppert itt találod meg

További elektromos rollerek és kerékpárok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás