A GMK K3 előnye a címben említett 12. generációs Intel Core i7 CPU, ami 10 magos, 16 szálas, ezáltal erősebbé teszi a társaihoz képest, amiben a DDR5 memóriának is nagy szerepe van.

A teljesítménye remek ebben a kategóriában, hiszen a 12. generációs Intel Core i7-12650H CPU egy erős hardveres alapot ad a 10 magos, 16 szálas rendszernek köszönhetően. 4 darab energiahatékony és 6 darab teljesítményre hangolt maggal rendelkező CPU 3.5GHz-es alapórajele egészen 4.7GHz-ig emelkedhet. A grafikai feladatokat az Intel® UHD Graphics for 12th Gen Intel® Processors látja el. A gépbe szerelt memória mennyiségét szinte sosem kell bővítenünk a 24GB kapacitású gyors, DDR5 moduloknak köszönhetően, az 1TB-os NVMe SSD meghajtó pedig gondoskodik az adatok gyors mozgatásáról.A korábban bemutatott BMAX B7 Power után itt a legújabb kisméretű erőgép, ami hiába kicsi, a 12. generációs i7-12650H CPU-nak és a 24GB mennyiségű memóriának köszönhetően nincs olyan alkalmazás, ami ne futna el rajta.

A GMK K3 mini PC-t két USB3.0 porttal látták el. Kapott HDMI csatlakozót, USB-C portot, gigabites LAN-t és fülhallgató csatlakozót is. A kis gépen előtelepített Windows 11 Pro operációs rendszer található és adatkapcsolati frontos sem lehet oka panaszra a WiFi 6 AX201 és Bluetooth 5.3 opciónak köszönhetően. A csupán 18.5 x 18.5 x 10 centiméteres Intel Core i7-es GMK K3 mini PC 173 ezer forintba kerül a kuponnal.

A GMK K3 PC-t itt találod meg

🔹Kupon:7SLGIPIG

Az Intel Core i3-1000NG4 BMAX B6 Plus mini PC 65 ezer forintba kerül európai raktárból

🔹Kupon:7O07W6A0

Az Intel Core i5-1030NG7 BMAX B6 Pro mini PC 101 ezer forintba kerül európai raktárból

🔹Kupon:7FIFWLRS

Hasonló mini PC-k

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

1 hozzászólás

  1. ÉnEgyKriszVokDontMindMe on

    Az addig oké,a specje még talán árba is megéri, de hogy oldód meg a hűtést ha bármi megterhelőre használnád és nem tízen percig? Esetleg egy laptop hűtővel alatta?

    én nem hiszem h magától elég hőt eltudna vezetni egy ekkora boxból… ha meg nem megterhelő feladatra használná az ember akkor minek ekkora spec?

Hozzászólás