A LAOTIE ES10P elektromos roller megalkotásával a gyártó inkább fordított figyelmet a belsőre, mint a roller ergonomikus megjelenésére. Tulajdonságaival nem is lőttek mellé, hiszen a gyártó által ígért 100 kilométeres hatótáv és a maximális 70km/h végsebesség nem csak kitartóvá, de gyorssá is teszi a Kukirin G2 Max kihívóját.

A G2 Max mellett az ismertebb név (hiszen a Kugoo rollereit már sokan ismerik idehaza) és a dizájnosabb megjelenés áll, hiszen a gyártó nagyon eltalálta mind a színvilágát, mind a kidolgozását a középkategóriás rollerének.

A LAOTIE ES10P előnyére válik az akár 70km/h maximális végsebessége és a 2×1000 wattos elektromos motor, ami így az első és hátsó kereket egyszerre képes meghajtani. A motor nyers erejének hála a 35 fokos dőlésszöggel rendelkező emelkedők sem okoznak gondot neki. A 28.8Ah/51.8V 21700 Li-ion akkumulátor pedig kellő mennyiségű energiát biztosít ahhoz, hogy akár a 100 kilométeres hatótávot is kisajtoljuk belőle.

10 colos pneumatikus, azaz levegővel teli kerekeket kapunk, hogy kismértékben ezek is besegítsenek a lengéscsillapításban. Azonban, természetesen első és hátsó lengéscsillapításról is gondoskodtak a tervezők, hogy a két kerék által felfogott rezgések tompítva legyenek.A színes kijelzőjéről minden fontos adatot leolvashatunk, hogy éppen milyen sebességgel gurulunk vagy épp azt is, mennyi energia maradt még az akkumulátorban. Alatta pedig USB portot kapunk, ha egy mobiltelefontartóba helyezett telefont is szeretnénk tölteni menet közben (a telefontartó nem része a csomagnak).

A LAOTIE ES10P elektromos roller 32 kilogrammos súllyal rendelkezik, ez robosztus mérete miatt érthető, hiszen akár 120 kilogrammig terhelhető. Természetesen össze is csukhatjuk és máris kisebb helyet foglal, amivel az autó csomagtartójába is betehetjük. A LAOTIE elektromos roller európai raktárból (PL) rendelhető meg, így rövid szállítási idővel, áfa és vámmentesen vásárolható meg, ami így 719$-ba, azaz körülbelül 259 ezer forintba kerül, ami jelenleg olcsóbb, mint a Kukirin G2 Max. Bónuszként a csomag tartalmaz egy felszerelhető ülést is, ha kényelmesen szeretnénk megtenni az előttünk álló kilométereket.

A LAOTIE ES10P elektromos rollert itt találod meg

🔹Kupon:BGES10PAG

A Kukirin G2 Max elektromos rollert itt találod meg

🔹Kupon:BGXIFD1216

További elektromos rollerek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás