A BlitzWolf BW-VT2 Pro Max elég kicsi ahhoz, hogy a hátizsákba téve egy laptop mellé, az esti filmezést a barátoknál oldjuk meg, akár 300 colos méretben.

A mobilis használathoz egy belső, 8000mAh kapacitású akkumulátorral látták el, amivel így a saját telepéről 2 órán át használhatjuk. A mini projektor 2x3W teljesítményű hangszórókat kapott, a bementeket nézve USB-C, HDMI és USB-A csatlakozókkal látták el, így akár egy pendrive-ról is lejátszhatók az arra felmásolt filmek, sorozatok.

A 2GB rendszermemória és a 32GB tárhely az, ami képessé teszi arra, hogy futtassa az Android 9.0 operációs rendszert, így alkalmazásokat is feltelepíthetünk. Az autofókusszal rendelkező mini projektor az élességet automatikusan képes beállítani. A trapézkorrekció pedig a falra vetített kép szögének megfelelően a lehető legjobb beállítást alkalmazza. Ezzel az opcióval az is elérhető, ha a projektor nem teljesen a vászonnal szembe kerül, a kivetített képen ebből ne érzékeljünk semmit sem.

A méretéből adódóan 960×540 pixeles felbontásra képes. Fényereje 180 ANSI Lumen, a kivetíthető kép 40-300 colos lehet, 0.5 és 8 méter közötti maximális távolságból. Akár a laptopot, de játékkonzolt vagy szinte bármilyen HDMI kimenettel rendelkező eszközt ráköthetünk, hogy aztán azt egy TV helyett, a falra vetítve nézhessünk. A BlitzWolf BW-VT2 Pro Max európai szabványú csatlakozóval érkezik, a kuponnal 78 ezer forintba kerül.

A BlitzWolf BW-VT2 Pro Max projektor itt találod meg

Kupon:BGProjcc

További projektorok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás