Az USAMS US-CD195 all in one szettje sokmindent tud. Nem csak vezeték nélküli telefon töltő, hanem Apple Watch és Airpods töltő is egyben. Emellett pedig tökéletes kiegészítője a hálószobának is, hiszen érintésérzékeny kapcsolóval és hajlítható fejű LED lámpával is ellátták.

Szerencsére nem az Apple árazást követi az USAMS, mert akkor elég mélyen a zsebünkbe kellene nyúlnunk. Így, ha már amúgy is vezeték nélküli töltőt keresünk, megfontolandó a szinte minden Apple kiegészítőt feltöltő kellék.

Az egyszerű dizájnt követő töltő USB-C porton keresztül veszi fel az energiát, töltőadaptert nekünk kell beszerezni hozzá, amivel aztán képes tölteni az eszközeinket. Maximális 27 wattos teljesítmény felvétele lehetővé teszi a 15 wattos mobiltelefon töltést, ami nem csak Apple, hanem akár egy ezt a töltési módot támogató Android-os eszközt is képes ellátni energiával. A telefonos rész kihajtható, így vízszintesen ráhelyezve vagy függőlegesen is nekitámaszthatjuk azt a töltőpadnak.Apple Watch órákat 4 wattal, míg a vezeték nélküli töltést igénylő Airpods fülhallgatókat maximálisan 5 wattal képes ellátni energiával. A magas hőmérséklet, túláram, túltöltés, rövidzárlat elleni védelemmel is ellátott USAMS töltő LED lámpáját az érintésérzékeny gombjával vezérelhetjük, amiből kiválasztható az 50% fényerővel rendelkező meleg fehér, a 80%-os fényerővel párosuló hideg fehér és a 100%-os fényerő leadásra képes meleg-hideg fehér fény kombinálása. Ennek köszönhetően nem csak otthon a nappaliban, de a hálószobában vagy az irodában is alkalmas lehet. Az USAMS US-CD195 all in one szettje a kedvezmény kóddal 10.500 forintba kerül, hogy általa minden eszközünket feltölthessük.

USAMS US-CD195 all in one töltő szett

🔹Kupon:BG59bba7

További Apple kiegészítők

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás