A GXMO N42 Mini PC nagyon olcsó, így ár/érték arányban ésszerű választás, amivel akár a nagyszülő is gond nélkül használhatja a világhálót, nézhet YouTube videókat vagy sorozatokat.

Az olcsósága miatt nagy sikert aratott BMAX B6 Plus gép még elérhető a Geekbuying európai (áfa és vámmentes raktárából), hogy olcsón lehessen korszerű Intel Core i3-as képet vásárolni 12GB memóriával, 512GB-os SSD meghajtóval. 🔹Kupon:7LHTEGIL

A GXMO N42 Mini PC processzora egy Intel Celeron N4020C modell, amely 4 maggal és 4 szállal rendelkezik, és akár 2,8 GHz-es órajelen is működhet. Ez elegendő teljesítményt nyújt a hétköznapi feladatokhoz, például a webböngészéshez, az irodai munkákhoz és a multimédiás szórakozásokhoz. A processzor mellett a GXMO N42 Mini PC 6GB DDR4 memóriával és 64GB kapacitású eMMC meghajtóval rendelkezik, amelyen az előre megtalálható operációs rendszer mellett az Office alkalmazás is elfér.

A mini PC-vel streamelhetők kedvenc filmjeink vagy sorozataink a monitorra vagy TV-re a két HDMI porton keresztül. Dolgozhatunk, egyszerűbb játékokkal játszhatunk rajta vagy akár egy letöltőszervert, fájlmegosztót is készíthetünk belőle. A Mini PC-t két HDMI porttal is ellátták, így könnyen csatlakoztathatjuk az eszközt a televízióhoz vagy egy monitorhoz. Emellett a gép négy USB 3.0, USB-C Thunderbolt 4, fejhallgató, gigabites LAN, valamint microSD-kártyaolvasóval rendelkezik, így könnyen csatlakoztathatunk más eszközöket, egeret, billentyűzetet, külső merevlemezt stb.A GXMO N42 Mini PC kis méretének köszönhetően nem foglal sok helyet az íróasztalon, így ideális lehet azok számára, akiknek egy kisméretű, a monitor mögé elbújtatható eszközt keresnek. A Mini PC mérete mindössze 10,6 x 10,6 x 2,5 cm és 280 grammot nyom a mérlegen.

Az operációs rendszerrel kapcsolatban a GXMO N42 Mini PC Windows 11-el érkezik. Vezetékes és vezeték nélkül kapcsolatok közül 2.4 és 5Ghz-es WiFi, gigabites LAN és bluetooth 4.2 is megtalálható benne. A GXMO N42 Mini PC egy nagyszerű választás lehet azok számára, akik olyan eszközt keresnek, ami nem kerül sokba és ezt 34 ezer forintért tudja, európai raktárból!

GXMO N42 Mini PC

🔹Kupon:7AGIMEJR

További mini PC-k

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás