Az Edifier NeoBuds Pro 2 gyártója nem egy ismeretlen név a piacon. Az új vezeték nélküli fülhallgatójuk a 360 Spatial Audio hangzással térhatású hang lejátszására alkalmas, zajszűrése pedig kiemelkedő a kategóriában.

Az új modell nem az Edifier NB széria tagja, hanem a NeoBuds Pro fülhallgatójának újabb példánya. A Edifier NeoBuds Pro 2 fülhallgató erőssége az ANC, azaz az aktív zajszűrés. Ezáltal képes kioltani az 50dB hangerősség alatti zajokat, ami a piacon kiemelkedő zajcsökkentést jelent, hiszen 40-42dB képesség szokott lenni a kategória átlaga. A kiemelkedően sok, 8 beépített mikrofonja segítségével folyamatosan figyeli a külvilágból a fülünkbe beszűrődő zajokat, hogy egy ellentétes amplitúdójú hanggal oltsa ki azokat. Ezáltal a lehető legalaposabb aktív zajszűrést alkalmazza zenehallgatás vagy telefonbeszélgetés közben.A zajszűrés mellett kapott egy transparency elnevezésű módot is, amivel zenehallgatás közben is jól hallhatók a környezet hangjai. A fülhallgatója Bluetooth 5.3 adatkapcsolatnak köszönhetően támogatja a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat.

Érintésérzékeny vezérlést kapott, amivel nem csak elindítható vagy megállítható az épp hallgatott zeneszám, de léptethető is a lejátszási lista és felvehetők vagy letehetők a hívások is. A Spatial Audio térbeli hangzással az ezt a funkciót támogató zene, film lejátszása által sokkal élettel telibb, térhatást imitáló hangokat kapunk akár otthon, akár a buszon ülve.

A Type-C porton tölthető tokba beletéve tölthetők fel a fülhallgatók. A gyártói adatok szerint a Edifier NeoBuds Pro 2 egy órás töltéssel 6 órán át használható, de az aktív zajszűréssel ez az idő is csak 4.5 órára csökken le. A Banggood akciójában a fekete és szürke színű modell 199$-ba kerül a kuponnal.

A Edifier NeoBuds Pro 2 bluetooth fülhallgató

🔹Kupon:BGXIFD1201

További bluetooth fül és fejhallgatók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás