A BMAX MaxPad I9 Plus táblagépről már sokszor szó esett. Azonban a 4GB RAM és 64GB tárhellyel rendelkező tablet a jelenlegi 28 ezer forintos árával, ingyenes szállítással az áfa és vámmentes raktárból verhetetlen áron van.

Az 1200×800 pixeles kijelző megfelelő betekintési szögeiről IPS panel gondoskodik. Memória és tárhely fronton ebben az árszegmensben egyáltalán nem lehet okunk panaszra. A belső tárhely mérete 64GB és még microSD memóriakártya használatára is lehetőségünk van, memóriából pedig 4 gigabájttal gazdálkodhatunk. A BMAX az RK3566 modellje mellett tette le a voksát, ez hajtja meg a táblagépet, ami a belépőszintre pozícionálja a gép erejét. Nagy teljesítményt nem várhatunk tőle, így komoly játékok futtatására nem ez a legkiforrottabb rendszerchip. (Akik szintén az alacsonyabb árnál maradnának, de egy erősebb táblagépet szeretnének, azok nézzenek szét az Npad kínálatában)A kijelző fölé 2, míg a hátlapra 5 megapixeles kamera került, így nem csak Skype videohívásokat fogadhatunk, hanem fotókat is készíthetünk. Természetesen kapunk 2.4GHz és 5GHz-es WiFi-t és Bluetooth 5.0 kapcsolatot is.

A két hangszóróval szerelt táblagép Android 12 rendszert futtat. Az akkumulátora 5000mAh kapacitással rendelkezik, amit USB-C csatlakozón keresztül tölthetünk fel. Az akció ideje alatt 77$-ba (28.000 forintba) kerül az áfa és vámmentes európai raktárból, a szállítás pedig ingyenes!

A BMAX MaxPad I9 Plus táblagépet itt találod meg

🔹Kupon:7HXCRB4Z

További Androidos táblagépek

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás