A Blitzhome BH-DW02 szabadonálló mosogatógépe 6 terítékes kapacitásával egy családnak is elég lehet. A 6 választható program közül az eco és gyors programok mellett a szárítást is megkönnyíti a forrólevegős befúvásnak köszönhetően.

Az energiatahatékony tulajdonságával, 6 személyre szabott kapacitásával akár 7.5 liter víz is elegendő a mosogatáshoz. A Blitzhome BH-DW02 mosogatógép viszonylag kicsi, 55 x 50 x 45 centiéteres méretekkel rendelkezik. Természetesen mosogat és szárít is, az akár 75 Celsius fokos légbefúvásnak köszönhetően, így a 6 terítékes étkészletünket seperc alatt tisztává varázsolhatjuk.

6 különböző mosási program választható:

  • Eco,
  • Normál,
  • Gyors,
  • Intenzív,
  • Üvegmosás,
  • Baba kiegészítők, amivel akár még gyümölcsöket is moshatunkA terméket az európai piacra tervezték, így EU szabványú aljzattal látták el, hogy a 230V-os hálózaton működjön. A Blitzhome BH-DW02 modell hamarosan megvásárolható lesz, így érdemes várni rá, hiszen kedvezmény kódunk is lesz hozzá, amivel olcsóbban lesz megvásárolható.

Az előző generációs mosogatógép, a BlitzHome BH-CDW1 mosogatógép is hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, de még vízcsapra sincs szüksége. Így, ha olyan helyen használjuk, ahol ez hiányzik, akkor a tartályát kézzel is feltölthetjük a mosogatáshoz szükséges vízzel.

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás