Kétségkívül a legjobb választás a Wanbo T2 Max, hiszen 1080p felbontást tud, a fedélzetén Android rendszer fut. A hamarosan induló akcióban ajándék tripod állvány jár hozzá, a kedvezmény kóddal pedig csak 63 ezer forintba kerül az áfa és vámmentesen, európai raktárból rendelhető projektor. Így az első 200 vásárló remek áron szerezheti be a Wanbo termékét.

A leírás szerint 450 ANSI Lumen fényerőre képes az igazán kicsi 11.3 x 14.6 x 15.6 centiméteres kis eszköz, ami maximálisan 55W fogyasztással rendelkezik. AI autofókusszal és manuális trapézkorrekcióval rendelkezik, így saját magának képes másodpercek alatt beállítani az élességet és ha nem teljesen szemben állítjuk a vászonnal, akkor is teljes értékű képet kapjunk, bárhová is helyezzük az eszközt.

A hardveres felépítésének köszönhetően egy okos eszközt kapunk, Android 9 rendszert futtat. Ennek köszönhetően a telefonunk képét is tükrözhetjük a Miracast funkciónak köszönhetően. 1GB memóriát és 16GB belső tárhelyet kapunk, hogy az alapvető okosfunkciókat kihasználjuk a hardvernek köszönhetően. Így lejátszhatunk rajta keresztül, USB porton audio állományokat és videókat is avi, mov, mkv, stb.. formátumban.A maximálisan 1920 x 1080 pixeles felbontásra képes Wanbo T2 Max, ami 2000:1 kontrasztaránnyal rendelkezik és 4:3 vagy 16:9 képarányt választhatunk. A fal vagy a vászonhoz képest a távolság 1.1-2.6 méter lehet, amivel 40-140 col, azaz akár 355 centiméteres képátlót is kaphatunk. A távirányítóval is ellátott kis projektor Bluetooth 4.0 és 2.4GHz-es WiFi-t is kapott, beépített 2x3W teljesítményű hangszórókkal szerelték. Csatlakozók közül HDMI és USB portot is kapunk .

A Wanbo T2 Max a maga 63 ezer forintos árával az egyik legjobb olcsó projektor a piacon. Az előrendelői akcióban sietni kell, hogy maradjon ez az ár. Az ajándék tripod állvánnyal áfa és vámmentes európai raktárból rendelhető meg.

A Wanbo T2 Max projektort itt találod meg

🔹Kupon:T2MAXNEW

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás