A T-bao R3 egy rettentően sokoldalú eszköz erős AMD processzorral, SSD-vel és két merevlemezes bővíthetőséggel.

A korábban bemutatott elődje a T-bao T8 Plus, amely személyében valószínűleg még nem láttál ilyen kicsi Alder Lake-es mini számítógépet, ami 58 ezer forintba kerül

Ezzel szemben a T-bao R3 egy egészen más vonalat képvisel, hiszen ez egy olyan eszköz, ami apró mérete mellett kellően erős processzorral rendelkezik, de 2.5 gigabites LAN csatlakozóval és rack szerűen cserélhető két merevlemez foglalattal lett felszerelve.

Az erős CPU-val szerelt gépet 8GB DDR4 memóriával látták el, de kérhető 16GB, illetve 32GB RAM-mal is. A tárhelyének mérete egy 256GB-os M.2 SSD meghajtó, de ez akár 512GB vagy 1TB-os verzióban is megrendelhető. Processzorból az AMD Ryzen 5 5500U CPU-t használja, ami 6 magos, 12 szálas és 2.1GHz-es alapórajele egészen 4.0GHz-ig emelkedhet. Az L3 cache mérete 3MB, a grafikai feladatokat az AMD Ryzen™ 5 Mobile Processors with Radeon™ Graphics látja el.A T-bao R3 Mini PC-t ellátták két USB3.0, két USB2.0 porttal, kapott egy HDMI és DisplayPort csatlakozót, USB-C portot, két 2.5 gigabites LAN-t és fülhallgató csatlakozót is. Vezeték nélküli kapcsolatokból bluetooth 5.0 és WiFi6 802.11AX is megtalálható benne. A kis gépen előtelepített Windows 11 operációs rendszer található.

A beépített SSD mellett a hófehér házába két darab 3.5 colos SATA merevlemez is beszerelhető. Ennek köszönhetően egy óriási tárhellyel megáldott PC vagy a két darab 2.5 gigabites hálózati csatlakozónak köszönhetően és a méretes tárhellyel párosítva akár NAS-ként is használható.

A T-bao R3 Mini PC a kuponnal remek áron van a nagy CPU teljesítménye ellenére, ami funkcionalitásának köszönhetően számos dologra alkalmazható. A kedvezmény kuponnal 305$-ba, azaz körülbelül 110 ezer forintba kerül.

T-bao R3 Mini PC AMD Ryzen 5 5500U 8GB DDR4 256GB SSD Windows 11 Home

🔹Kupon:7H8XDYZV

T-bao R3 Mini PC AMD Ryzen 5 5500U 16GB DDR4 512GB SSD Windows 11 Home

🔹Kupon:7H8XL7IR

T-bao R3 Mini PC AMD Ryzen 5 5500U 32GB DDR4 1TB SSD Windows 11 Home

🔹Kupon:7H8XQP2U

További mini PC-k

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás