A HiBREW hamar népszerű lett remek kávéfőzői által. Ehhez az egyik kihagyhatatlan elem egy kávédaráló, így a gyártó most pótolja ezt a hiányosságát, amivel különböző darálási finomságot állíthatunk be.A nagy, 210 gramm kapacitású HiBREW G3 kávédaráló tartályába önthetjük a darálni kívánt kávészemeket, amik egy 100 milliliteres tartályba kerülnek darálásuk után. A beépített negatív ion generátor csökkenti a képződött őrlemény levegőbe jutását az őrlési folyamat során és az antisztatikus folyamat által kevésbé fog letapadni a készített darált kávé. A kétrétegű légfúvó eltávolítja a darálóban benne maradt maradék darálékot, így biztosítva, hogy minden alkalommal friss kávé őrleményt kapjunk.

A beállítható finomságú darálásnak köszönhetően a különböző italokhoz meghatározott finomságú őrlést is megadhatunk, aminek köszönhetően sokkal egyszerűbbé válik főzéskor a friss kávébabból készült kávé elkészítése.

HiBREW G3 kávédaráló

🔹Kupon:7PPH50PJ

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás