A BlitzWolf legújabb hangszórója továbbvíve az előd legfontosabb tulajdonságát, vízálló kivitelt kapott. Az IP66 védettséggel rendelkező hangszóró mérete 20 x 6.6 x 7.7 centiméter és 530 grammot nyom.Vezeték nélküli Bluetooth kapcsolattal látták el, ami ebben a frissített verzióban már az 5.0 verziót használja. Emellett AUX bemenettel és USB porttal is ellátták, hogy laptopról vagy pendrive-ról is lejátszhatók legyenek a kedvenc zenéink. A 2000mAh kapacitású akkumulátorával maximális hangerőn 4 órán keresztül, 50%-os hangerőn pedig akár 12 órán keresztül használhatjuk.

A TWS funkciónak köszönhetően egyszerre két BlitzWolf BW-WA2 Lite hangfalat használva, sztereóban szólaltathatjuk meg a kedvenc zenéinket. A kisméretű hangfal a kedvezmény kóddal 29.99$-ba, azaz körülbelül 10500 forintba kerül.

BlitzWolf BW-WA2 Lite Bluetooth hangszóró

🔹Kupon:BGa59b69

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás