A HiBREW H3A kapszulás kávéfőző egy multifunkciós eszköz a kávé szerelmeseinek, amivel szinte minden fajta kávét elkészíthetünk.

A H3A megtartotta az elődök pozitív tulajdonságait, így nem csak kompakt, de könnyen kezelhető, ezáltal ideális otthoni vagy irodai használatra. A kávéfőző egyedülálló módon kombinálja a kézi kávéfőzést az automatikus funkciókkal, így lehetővé téve a tökéletes kávé elkészítését mindenki számára.

Az H3A 19 bar nyomást használ, ami garantálja a magas minőségű kávé ital készítését. Az eszköz automatikusan szabályozza a hőmérsékletet, hogy a legjobb kávékülönlegességet biztosítsa.

Az HiBREW H3A kávéfőző kompatibilis az E.S.E (Easy Serving Espresso) kávépod-okkal, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kedvenc kávéjukat főzzék otthon, anélkül, hogy szakértelmet igényelnének. Ezen kívül, a tartozékai segítségével őrölt kávét, Nespresso és Dolce Gusto kapszulákkal is használható.

A kávéfőző egy remek választás azok számára, akik szeretnék otthonukban vagy irodájukban elkészíteni a tökéletes kávét. A kávéfőző az európai áfa és vámmentes raktárból csak 33 ezer forintba kerül a kedvezmény kóddal.

HiBREW H3A 5 in 1 37 ezer forintért európai raktárból

🔹Kupon:7OBTZ2BB

További kávéfőzők

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás