A DERE R16 Air az előrendelői akciónak köszönhetően 90 ezer forintba kerül. Ezért az árért 180 fokban hátrahajtható 16 colos kijelzőt, keveset fogyasztó processzort, SSD-t és 8GB memóriát kapsz. A frissített posztban egy új kupon érkezett a termékhez, amivel 83 ezer forintra csökken a laptop ára.A vékony házban lévő hardverelemekből az Intel Celeron N4500 processzorra esett a DERE mérnökeinek választása (ami az általunk tesztelt DERE R14-ben is helyet kapott), ami passzív hűtéssel is megelégszik és keveset fogyaszt. A CPU 10 nanométeren készül, órajele 1.1-től 2.8GHz-ig skálázódhat. Memóriából 8GB DDR4-et kapunk, a tárhelye pedig egy 256GB-os SSD meghajtó. A grafikus feladatokat az Intel UHD 600 Graphics tölti be.

Az angol kiosztású és háttérvilágítással rendelkező billentyűzet feletti 16 colos IPS panel 1920×1200 pixeles felbontással rendelkezik és 180 fokos szögben, teljesen hátrahajtható. A biztonságunkról az egérpadba épített ujjlenyomat-olvasó felel. Csatlakozók közül három darab USB 3.0, USB-C, HDMI, Kensington-zár, SD kártyaolvasó és fülhallgató csatlakozót is kapott a bluetooth 4.2 és 2.4/5GHz-es WiFi kapcsolatokkal rendelkező laptop. A DERE R16 Air telepített Windows 11 Pro operációs rendszerrel, az európai raktárból áfa és vámmentesen 90 ezer forintért vásárolható meg.

A frissített posztban egy új kupon érkezett a termékhez, amivel 83 ezer forintra csökken a laptop ára.

DERE R16 Air 8GB/256GB-os laptop

🔹Kupon:7P49QKB3

További laptopok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás