A GMK M2 előnye a címben is említett 11. generációs Intel Core i7 CPU, ami sokkal erősebbé teszi a társaihoz képest, hogy ne csak egy általános irodai feladatra, de annál sokkal többre is bevethető legyen.

A teljesítménye remek ebben a kategóriában, hiszen a 11. generációs Intel i7 CPU egy erős hardveres alapot ad a 4 magos, 8 szálas rendszernek köszönhetően, aminek 2.9GHz-es alapórajele egészen 5GHz-ig emelkedhet, a grafikai feladatokat pedig az Intel® Iris® Xe Graphics látja el. A 16GB mennyiségű DDR4 memória bővítésére is lehetőségünk van, egészen 64GB-os méretig. Az 512G-os NVMe SSD meghajtó  pedig gondoskodik az adatok gyors mozgatásáról.A korábban bemutatott BMAX B7 Power után itt a legújabb kisméretű erőgép, ami hiába kicsi, a 11. generációs i7-11390H CPU-nak és a 16GB mennyiségű memóriának köszönhetően nincs olyan alkalmazás, ami ne futna el rajta.

A GMK M2 mini PC-t négy USB3.0 porttal látták el. Kapott két HDMI csatlakozót, USB-C portot, 2.5 gigabites LAN-t és fülhallgató csatlakozót is. A kis gépen előtelepített Windows 11 Pro operációs rendszer található és adatkapcsolati frontos sem lehet oka panaszra a WiFi6 és Bluetooth 5.2 opciónak köszönhetően. A csupán 21.5 x 21.5 x 13.5 centiméteres Intel Core i7-es GMK M2 mini PC 115 ezer forintba kerül.

A GMK M2 PC-t itt találod meg

🔹Kupon:7NDR0CNT

Az Intel Core i3-1000NG4 BMAX B6 Plus mini PC 74 ezer forintba kerül európai raktárból

🔹Kupon:7LHTEGIL

Az Intel Core i5-8260U BMAX B5 Pro mini PC 102 ezer forintba kerül európai raktárból

🔹Kupon:7FIFWLRS

Hasonló mini PC-k

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás