A Mibro Lite2 alacsony áron nyújt 12 napos üzemidőt, számtalan mérési funkciót, telefonálás lehetőséget és kör alakú AMOLED kijelzőt, amivel a feketék valóban feketék lesznek. Ajándékba pedig a szilikon mellé egy bőr szíjat is adnak.

Csupán 54 gramm és 11.5 milliméter vastag a Mibro Lite2, aminek fém óratokja egy kör alakú 1.3 colos, 360×360 pixeles AMOLED panelt ölel körbe, ami támogatja az always on display módot is. Cserélhető számlapokat kapunk, hogy teljesen a saját igényeinkre szabjuk az óra megjelenését.

A 2ATM vízállóságnak köszönhetően akár fürödhetünk is benne, a 60 sportmóddal pedig szinte minden aktivitási tevékenységünket nyomon tudjuk majd követni.A Bluetooth 5.0 kapcsolatnak köszönhetően Android és iOS rendszerű okostelefonunkkal is használhatjuk. Van hívás funkció, üzenet és alkalmazásértesítés is, de van lépésszámlálás, pulzus és véroxigénszint mérés, alvásmonitorozás és sok minden más is. Az érintésérzékeny kijelzőn a navigálást pedig a forgatható korona segíti.

A 350mAh kapacitású akkumulátorral maximum 12 napos üzemidő hozható ki belőle, így nem sűrűn kell a töltőhöz csatlakoztatni. Az energiafelvételt a mágneses cstlakozója segíti, így csak rá kell helyezni az órát a töltőjére, hogy feltöltse az akkumulátorát. Az olcsó AMOLED kijelzős Mibro Lite2 az akcióban 62$-ba kerül, ami így körülbelül 22 ezer forintba kerül ingyenes szállítással.

Mibro Lite2 okosóra

További okosórák

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás