A KuKirin G3 Pro nem egy szokványos elektromos roller, ezért nem is lehet egy lapon említeni a Xiaomi termékével. A KuKirin G3 Pro rollerrel akár terepre is merészkedhetsz, amiben nagy kereke, erős motorja és lengéscsillapítója is segítségünkre lesz.

A KuKirin G3 Pro Pro elektromos roller 65km/h maximális sebességre képes. Itt már valóban oda kell figyelni, hogy körültekintően vezessünk. A végsebességet a dual drive hajtásnak köszönheti, így az első és hátsó kerék is egyenként 1200 watt teljesítményű motort kapott. Az erős elektromos motor abban is segít, hogy akár 35 fokos emelkedőre is feljuttasson minket. A legnagyobb megtehető hatótáv pedig akár 80 kilométer is lehet!Az beépített extrák sora abban is segít, ha letérnénk az aszfaltozott útról. Ehhez pedig nem a jól megszokott 8.5 colos, hanem nagyobb, 10 colos pneumatikus kerekeket kapunk. Természetesen lengéscsillapításról is gondoskodtak a tervezők, így az előre és hátulra is került. Előre és hátulra is lámpákat szereltek, tehát a sötétben mi is látni fogunk és minket is látni fognak.

A kijelzőjéről minden fontos adatot leolvashatunk, hogy éppen milyen sebességgel gurulunk vagy épp azt is, mennyi energia maradt még az akkumulátorban. A G3 Pro elektromos roller 39.6 kilogrammos súllyal rendelkezik, ez robosztus mérete miatt érthető, hiszen akár 120 kilogrammig terhelhető. Természetesen össze is csukhatjuk és máris kisebb helyet foglal. Akkumulátora kivehető, hogy könnyen cserélhető legyen. A KuKirin elektromos roller európai (CZ) raktárból rendelhető meg, így rövid szállítási idővel, áfa és vámmentesen vásárolható meg, ami az első 10 vásárlónak 899$-ba kerül.

A KuKirin G3 Pro elektromos rollert itt találod meg

🔹Kupon:BGCZBP110

További elektromos rollerek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás