Ezek a legjobb 10.000 forint alatti BlitzWolf termékek júniusban. Meghoztuk azokat az olcsó kiegészítőket, amiket már mi is használunk vagy szívesen kipróbálnánk őket.

BlitzWolf BW-TC23 kábel beépített kijelzővel a 100W teljesítményű töltéshez

90 és 180 centiméteres (3/6ft) változatban vásárolható meg az USB-C/USB-C végű kábel, amit erőssé tesz a harisnyázott külső borítás. A nyak részénél esetlegesen fellépő kábeltörés elkerülése érdekében hosszított gumiborítást kapott.

A BlitzWolf BW-TC23 természetesen adatátvitelre is használható és maximum 100W 20V/5A-t képes átvinni, amit fogyasztástól függően valós időben megjelenít. Az USB-C csatlakozás univerzalitása miatt mobiltelefonhoz, táblagéphez, fülhallgatóhoz, de USB-C töltést támogató monitorhoz és laptophoz is használható.

A 90 centiméter hosszúságú (3FT) verzió 6$, míg a 180 centiméteres (6FT) modell 7.2$-ba kerül


BlitzWolf BW-TF1 memóriakártyák

blitzwolf_bw-tf1.jpg

A mobiltelefon és az utóbbi időben a háztartási kiegészítőiről is híres BlitzWolf a memóriakártyák piacát célozta meg. A gyártó remek minőségű termékeit ismerve nem is gondolkodnék másban, ha egy olcsó memóriakártyára lenne szükségem.

blitzwolf_bw-tf1_3.jpg

Az új széria 16, 32, 64 és 128GB méretű microSD memóriakártyákkal rendelkezik, amelyekhez most minden darabhoz átalakító adaptert is kapunk, így ezt sem kell külön megvásárolnunk. A 16 és 32GB-os modellek Class 10, UHS-1 sebességűek, azaz 30mb/s olvasás és 10mb/s garantált írási sebességgel rendelkeznek. A nagyobb 64 és 128GB-os modellek pedig Class 10, UHS-3, V30 minősítésűek, azaz 80mb/s olvasási és 30mb/s írási sebességre képesek.

blitzwolf_bw-tf1_2.jpg

A memóriakártyák IPX7 vízálló minősítéssel rendelkeznek, ellenáll a szélsőséges hőmérsékleti körülményeknek, röntgen sugár és mágneses mező ellen is ellenáll.

A memóriakártyákat itt találod meg 


BlitzWolf BW-NET5 WiFi adapter

Apró, de fontos kiegészítő, ami asztali géphez is használható, ha nincs benne wifi vevő. De akár egy wifi hibás laptoptól sem kell emiatt elbúcsúznunk, hiszen használhatjuk a BlitzWolf vevőjét.A szabványos USB porthoz csatlakoztatható BW-NET5 adapter csak 9$-ba kerül. Windows XP-től egészen a 10-es operációs rendszerig használható, akár Linux rendszerekkel is. A 15 grammos kis kiegészítő a 2.4GHz-es frekvenciát képes kezelni, amivel a maximális elérhető sebesség 300mbps lehet.

BlitzWolf BW-NET5 WiFi adapter


BlitzWolf BW-UPC2 pendrive

A BlitzWolf BW-UPC2 különlegessége az, hogy normál USB és USB Type-C porttal is ellátták. Így akár a legújabb Apple laptopokkal is használhatjuk különböző átalakítók nélkül, amit aztán a normál USB porttal szerelt számítógépen is visszaolvashatunk.

A BlitzWolf BW-UPC2 OTG-re is képes pendrive 32 és 64GB-os méretben kapható. Az USB 3.0 portnak köszönhetően a sebességre sem lesz panaszunk. A 64GB-os modell 50MB/s írási és 90MB/s olvasási tempóra képes. Fém ház védi a külső behatásoktól, a külső tokban pedig 360 fokban forgatható a belső, csatlakozókkal szerelt rész. Így míg az egyik oldalt használjuk, a másik védve van az alumínium háznak köszönhetően.

Az OTG funkciónak köszönhetően még mobiltelefonnal vagy akár az újabb iPad Pro modellekkel is használhatjuk. A 64GB-os modell 13$, míg a 128GB-os modell 17$-ba kerül.

64GB-os modell

128GB-os modell


BlitzWolf BW-SHP13 Zigbee 3.0 fogyasztás mérő okos aljzat

BW-SHP13 12A BlitzWolf BW-SHP13-at nem csak arra használhatjuk, hogy normál 220V-os aljzatunk, hanem WiFi-n keresztül is ki/be kapcsolhatjuk. Ennek köszönhetően csak akkor adhatunk áramot a rákötött eszközre, amikor mi szeretnénk.

BW-SHP13 1

A legjobb dolog, hogy képes fogyasztás mérésre is. Ezáltal ha rákötjük a hűtőszekrényt, a mikrohullámú sütőt vagy akár a TV-t. Akkor meg tudjuk nézni, hogy mennyi áramot fogyasztanak a különféle eszközeink. A WiFi kapcsolat nem csak arra használható, hogy a telefonunkról ki be kapcsolhassuk a csatlakozóit, hanem a mobilunkra feltelepíthető alkalmazással a telefonunk kijelzi a rákötött fogyasztó energiaigényt.

BW-SHP13 12

Az aljzat kompatibilis az Amazon Alexa, Google Assistant, BlitzWolf Tuya platformokkal is. Maximum 16A teljesítményű fogyasztót köthetünk rá és ezzel a gateway-el is könnyedén tud kommunikálni.

BlitzWolf BW-SHP13 Zigbee 3.0 okos aljzat


A BlitzWolf BW-CML2 Air a gyártó legolcsóbb monitorra tehető világítása

A monitorra illesztve 25 fokos szöget bezárva világítja meg a kijelző előtti területet. A 44 centiméter szélességű lámpa oldalán egy érintésérzékeny kapcsoló kapott helyet, amivel 5 lépésben szabályozható a fényerő, illetve három fokozatban a színhőmérséklet 2700-6800K fok között.Az alumíniumból készült BlitzWolf BW-CML2 Air monitor világítás USB porton keresztül veszi fel a számára szükséges 5V/1A áramerősséget, amit akár egy laptop vagy asztali PC portja is képes számára leadni. A lámpa a kedvezmény kóddal csak 14$-ba kerül.

BlitzWolf BW-CML2 Air monitor világítás

🔹Kupon:BGCML2AIR


A BlitzWolf az utóbbi időben egyre több SSD meghajtóval jelenik meg. A 2.5 colos mérettel rendelkező 120GB-os modell annó nálunk is tiszteletét tette, amivel így felgyorsíthatjuk régi számítógépünk Windows töltésének idejét is.

Az új meghajtót laptopokba szánják, de egy toknak köszönhetően akár külső, USB csatlakozós meghajtóként is használhatjuk. 256 és 512GB kapacitással is megvásárolható, a sebességre pedig egyáltalán nem lehet panaszunk. Az NVMe1.3 256GB M.2 SSD meghajtó a gyártói adatok szerint 1225MB/s írási és akár 1994MB/s olvasási sebességre képes a 3D TLC chipeknek köszönhetően. Ahogyan a legújabb külső SSD meghajtóik, úgy az új M.2 modellek is előrendelhetőek.

A 256GB-os SSD csak 20$-ba kerül


BlitzWolf BW-CML2 RGB monitor világítás

A BW terméke egy kis gamer hangulatot kölcsönöz a szobába. A monitorra szerelve elöl és hátul is találunk rajta fényforrást. De míg az első RGB színben képes világítani, addig az elején lévő fehér fénnyel borítja be a billentyűzetet.

BlitzWolf® BW-CML2 RGB monitor világítás 2

Ezt a fényt szabályozhatjuk is, hiszen változtatható a fényerőssége és a színhőmérséklete is, hogy a nekünk lehető legjobb fényt kapjuk. A lámpa 22$-ba kerül a kuponnal.

BlitzWolf BW-CML2 RGB monitor világítás

🔹Kupon:BG4eae47


BlitzWolf BW-S21 35 wattos töltőadapter

A két porttal (1 USB-A és 1 USB-C) is rendelkező a BlitzWolf BW-S21 maximum 35 wattot képes kisajtolni magából, támogatja az összes gyorstöltési protokollt.

A PD3.0, PPS, QC2.0/QC3.0, FCP, AFC, BC1.2, APPLE 2.4A protokolloknak köszönhetően képes felismerni a töltőre csatlakoztatott eszközt és csak akkora áramerősséggel tölti, ami a fogyasztója számára a legmegfelelőbb. Ezeken felül pedig rendelkezik túltöltés, túláram, rövidzárlat, magasfeszültség és elektrosztatikusság elleni védelemmel is.Egy Type-C portja akár 35 wattot is képes leadni, csak USB-A csatlakozóját használva 30 wattal tud tölteni. De kombinálhatjuk is őket, hogy minden eszközünket, akár egyszerre 2 darabot is ellássunk árammal. Ilyenkor csökken a maximális teljesítmény leadás, ami 5V/4A-ban maximalizálódig. A kuponnal 23$-ba kerül az új töltőadapter, de választhatsz akár a korábbi modellekből is.

BlitzWolf BW-S21 35W töltőadapter

Kupon:BG589b2e

USB portos hosszabbítók és töltőadapterek


BlitzWolf BW-TH5 Type-C elosztó

BlitzWolf BW-TH5

Ha laptopot használsz vagy csak kevés a port a számítógépeden, akkor jól jön majd a BlitzWolf BW-TH5 Type-C elosztó. Memóriakártyát, USB portot, HDMI kábelt is csatlakoztathatsz hozzá

Mindent egyben megtalálunk a fém színű USB Type-C HUB-on, amin keresztül, univerzális volta miatt még a laptopunkat is feltölthetjük (PD töltés). Ehhez jön jól a maximum 100W-os teljesítmény leadás, így töltés közben még a különböző portokat is használhatjuk, nem kell a laptophoz hasonlóan elveszítenünk egy csatlakozót a töltés miatt.

BlitzWolf BW-TH5 1

Az elosztó jól jöhet, ha két monitort szeretnénk egyszerre rákötni a laptopunkra, így a csatlakozó HDMI portjain keresztül mehet az egyik, a másik pedig a géoünk saját kimenetén.

A következő csatlakozókat találjuk meg az elosztón:
  • HDMI ~ 4k@30Hz,
  • USB3.0 x3,
  • microSD és SD kártyaolvasó,
  • USB Type-C port adatátvitelhez és töltéshez egyaránt,

A BlitzWolf BW-TH5 Type-C elosztó a kedvezmény kóddal 25$-ba kerül

A BlitzWolf BW-TH5 Type-C elosztót itt találod meg

🔹Kupon: BG3ae21c


Két USB-C portos BlitzWolf BW-S22 GaN töltő

A két USB-C porttal rendelkező a BlitzWolf BW-S22 maximum 35 wattot képes kisajtolni magából és természetesen támogatja az összes gyorstöltési protokollt.

PD3.0, PPS, QC2.0/QC3.0, FCP, AFC, BC1.2, APPLE 2.4A protokolloknak köszönhetően képes felismerni a töltőre csatlakoztatott eszközt és csak akkora áramerősséggel tölti, ami a fogyasztója számára a legmegfelelőbb. Ezeken felül pedig túltöltés, túláram, rövidzárlat, magasfeszültség és elektrosztatikusság elleni védelemmel is rendelkezik.

Egy Type-C portja akár 35 wattot is képes leadni, de kombinálhatók, hogy minden eszközt, akár egyszerre 2 darabot is ellássunk árammal. Ilyenkor sem csökken a maximális teljesítmény leadás, ebben az esetben is 35 wattot tud leadni.

Az új BlitzWolf BW-S22 GaN töltő csak 11.99$-ba kerül


BlitzWolf BW-HP2 Pro fejhallgató

BlitzWolf BW-HP2 Pro

A BlitzWolf BW-HP2 Pro fejhallgató remek választás, ha olcsón szeretnél egy vezeték nélkül is használható fejhallgatót, ami Bluetooth kapcsolaton csatlakozik a mobiltelefonhoz és bármilyen más bluetooth képes eszközhöz.A BW-HP2 Pro zene mellett játékra is használható az alacsony késleltetésnek köszönhetően. A driver 50mm-es mérettel rendelkeznek. A nyomógombos vezérlés helyett érintésérzékeny felületet kapunk.

A vezeték nélküli kapcsolaton keresztül támogatja a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat, az akkumulátor 1000mAh kapacitással rendelkezik. Ezáltal pedig 2 óra töltéssel akár 42 óra zenelejátszás vagy beszélgetés is kihozható belőle. A vezeték nélküli kapcsolat mellett megmaradt a 3.5 milliméteres jack csatlakozó is, így akár vezetéken keresztül is összeköthetjük azt az otthoni hifi berendezésünkkel, a fejhallgatót pedig USB-C porton keresztül tölthetjük fel.

A BlitzWolf BW-HP2 Pro fejhallgatót itt találod meg, a kuponnal 28$-ért

Kipon: BG58644f


BlitzWolf BW-CML2 Pro RGB monitor világítás

A BlitzWolf terméke egy kis gamer hangulatot kölcsönöz a szobába. A monitorra szerelve elöl és hátul is található rajta fényforrás. De míg az első RGB színben is képes világítani, addig az elején lévő hideg vagy meleg fehér fénnyel borítja be a billentyűzetet. Egy másik modellt mi is kipróbáltunk, a tesztjét itt találod meg.

A hátsó RGB fény a zene ritmusára is képes pulzálni, de az érintésérzékeny kezelőszerven beállíthatók a különböző módok. Ez a Pro modell távirányítóval is rendelkezik, hogy a szobába belépve azonnal felkapcsolható legyen. A működéshez szükséges energiához elég egy USB aljzat is.

Ezt a fényt szabályozhatjuk is, hiszen változtatható a fényerőssége és a színhőmérséklete is, hogy a nekünk lehető legjobb fényt kapjuk. A lámpa 28$-ba kerül.

BlitzWolf BW-CML2 Pro RGB monitor világítás

🔹Kupon :BGcd6f6d

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás