A DOOGEE V20 Pro 20GB memóriája több, mint elegendő, az 5G támogatás villámsebessé teszi a böngészést, ami mellett a Dimensity 700 biztosítja a nyers erőt. Az AMOLED panel remek, a nagyfelbontású hőkamera pedig felteszi az „i”-re a pontot.

A 12GB mennyiségű alap memória kiterjeszthető, így a rendszer máris 20 gigabájttal gazdálkodhat, ami valószínűleg sosem fog betelni, ahogyan a 256GB méretű UFS2.2 tárhely sem. A hardveres komponensekre a MediaTek Dimensity 700 processzor teszi fel az „i”-re a pontot, ami az AnTuTu benchmarkban 294000 körüli pontszámra képes. Ez a teljesítmény pedig minden mai mobiltelefonos játék futtatásához elegendő. A grafikai feladatokat pedig az ARM G75 MC2-re bízták.A 6.43 colos AMOLED kijelző 2400×1080 pixeles felbontással büszkélkedhet, aminek felső szélében egy 16 megapixeles szelfi kamera található. A hátlapon a fő kamera 64 megapixelt tudhat magáénak, de a fő attrakció a 24 megapixeles hőkamera, ami már 1440×1080 pixeles képet tud készíteni. Ez pedig a kategóriában nagyon jó érték, hiszen az olcsó eszközök átlagosan csak 96×96 pixelt tudnak. A hatótáv kiterjesztésében segít a 8 megapixeles Fusion kamera, amivel a gyártó állítása szerint 1000 métereres lehet a kamera látótávolsága a hőkamerás képeken.

A DOOGEE V20 Pro előnye, hogy nem csak bármilyen mai mobiltelefonos játékot képes futtatni, hanem strapabíró is. Ellenáll a pornak, víznek és a szélsőséges hőmérsékletnek is, emellett ütésálló. Az 6000mAh kapacitású akkumulátorát akár 33W teljesítménnyel is tölthetjük az európai szabványú adapterének köszönhetően.

A telefon támogatja a GPS, Glonass, Galileo, Beiduo műholdakat is, de ezek mellett 2.4 és 5GHz WiFi, Bluetooth 5.2, NFC, B20-as 4G és 5G hálózat kezelésre is képes, ami még jobban kiemeli a társai közül. A mobil már az új Android 12 rendszerrel rendelkezik, amin megtalálható a magyar nyelvű menü is. A DOOGEE V20 Pro 439$-ba kerül az akció ideje alatt.

A DOOGEE V20 Pro mobiltelefont itt találod meg

További mobiltelefonok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás