A friss és a kuponnak köszönhetően még olcsóbb BMAX B7 Power mini számítógép már az 5GHz-es maximális órajellel szerelt 11. generációs Intel Core i7 processzorát kapta meg. Az akció ideje alatt pedig ingyenes szállítással európai raktárból 127 ezer forintba kerül.

Intel Core i7-11390H BMAX B7 Power mini PC

🔹Kupon:GKB11ANNI2

Intel Core i5-8260U BMAX B5 Pro mini PC

🔹Kupon:GKB11ANNI2

Hasonló mini PC-k

A korábban bemutatott BMAX B5 Pro után itt a legújabb kisméretű erőgép, ami hiába kicsi, a 11. generációs i7-11390H CPU-nak és a 16GB mennyiségű memóriának köszönhetően nincs olyan alkalmazás, ami ne futna el rajta.16GB DDR4 memóriával látták el a gépet, ami mellé még 1TB méretű NVMe SSD meghajtót is kapott. A Processzor 4 magos, ami 8 szálon képes dolgozni és 2.9GHz-es alapórajele egészen 5GHz-ig emelkedhet, a grafikai feladatokat az Intel® Iris® Xe Graphics látja el.

A BMAX B7 Power mini PC-t, mint a Core i5-ös modellt is, ellátták két USB3.0 és két USB2.0 porttal. Kapott két HDMI 2.0 csatlakozót, USB-C portot, gigabites LAN-t és fülhallgató csatlakozót is. Ezen a kis gépen előtelepített Windows 11 Pro operációs rendszer található. A BMAX B7 Power mini PC európai raktárból 127 ezer forintba kerül. De a gyártó kínálatában sok más lehetőség is található.

Intel Core i7-11390H BMAX B7 Power mini PC

🔹Kupon:GKB11ANNI2

A BMAX B5 Pro mini PC-t itt találod meg

🔹Kupon:GKB11ANNI2

Hasonló mini PC-k

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás