A TK11-A0 előnye a társaihoz kétségkívül az olyan extrákban rejlik, mint a beépített hangszóró vagy a biztonságos használathoz beépített biometrikus ujjlenyomat olvasó. A teljesítménye remek ebben a kategóriában, hiszen a 11. generációs Intel i7 CPU egy erős hardveres alapot ad a 16GB mennyiségű memória és az 512G-os SSD meghajtó mellé.

A korábban bemutatott BMAX B7 után itt a legújabb kisméretű erőgép, ami hiába kicsi, a 11. generációs i7-11390H CPU-nak és a 16GB mennyiségű memóriának köszönhetően nincs olyan alkalmazás, ami ne futna el rajta.



16GB DDR4 memóriával látták el a gépet, ami mellé még 512GB méretű NVMe SSD meghajtót is kapott. A Processzor 4 magos, ami 8 szálon képes dolgozni és 2.9GHz-es alapórajele egészen 5GHz-ig emelkedhet, a grafikai feladatokat az Intel® Iris® Xe Graphics látja el.

A TK11-A0 mini PC-t négy USB3.0 porttal látták el. Kapott egy HDMI és DisplayPort csatlakozót, USB-C portot, gigabites LAN-t és fülhallgató csatlakozót is. Ezen a kis gépen előtelepített Windows 11 Pro operációs rendszer található. A TK11-A0 mini PC európai raktárból 122 ezer forintba kerül. De a gyártó kínálatában sok más lehetőség is található.

A TK11-A0 mini PC-t itt találod meg

🔹Kupon:7JFIYQVE

Az Intel i7-es BMAX B7 mini PC-t itt találod meg

🔹Kupon:7HFPXU8V

Az Intel i5-ös BMAX B5 Pro mini PC-t itt találod meg

🔹Kupon:7FIFWLRS

Hasonló mini PC-k

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

Megosztás

Hozzászólás