8.4 colos, de FullHD felbontású az Alldocube iPlay 50 Mini, ami az akcióban csak 31 ezer forintba kerül és a HD streaming tartalmakhoz Widevine L1 profillal is ellátták.

Az Alldocube iPlay 50 Mini munkára, tartalomfogyasztásra és egy kis játékra is használható az Unisoc T606 CPU-nak köszönhetően, ami az AnTuTu-ban 151.000 körüli pontszámra képes. A 8.4 colos megjelenítő IPS technológiát használ, így remek betekintési szögeket kapunk és a felbontása nem sima HD, hanem 1920 x 1200 pixeles FullHD+ képet kapunk.A táblagépben található memória mérete 4GB, ami bőven elegendő sok játéknak, de munkára és tartalomfogyasztásra is elegendő. A belső tárhelyének mérete 64GB, de ha ez a kapacitás is kevésnek bizonyulna, maximum 512GB-os microSD memóriakártyát is használhatunk, hogy azon tároljuk a fotóinkat, videóinkat.

A kijelző fölé és a hátlapra is egy 5 megapixeles kamera került, így nem csak Skype videohívásokat fogadhatunk, hanem fotókat is készíthetünk. Természetesen van 2.4 és 5GHz-es WiFi, Bluetooth 5.0 kapcsolatot, a BDS, GPS, GLONASS, BEIDOU kompatibilis helymeghatározásnak köszönhetően pedig akár navigációra is alkalmas. A SIM kártyafoglalatnak köszönhetően SIM kártya is használható és ismeri a hazai B20-as 4G LTE hálózatot is.

A két hangszóróval is rendelkező táblagép Android 13 rendszert futtat. Az akkumulátora 4000mAh kapacitással rendelkezik. A kuponos akcióban jelenleg csak 89$-ba, azaz 31 ezer forintba kerül.

Alldocube iPlay 50 Mini

🔹Kupon:BGHULY028

További táblagépek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás