Tronsmart Nimo, mint a Tronsmart legkisebb, Bluetooth kapcsolatot használó mini hangszórója. A Tronsmart T7 Mini és Trip után ez a gyártó legapróbb hangkeltője.

5 wattos teljesítményével a legkisebb hangszórók között versenyez. Az IPX7 védettség a véletlen vízbe ejtéstől védi, így akár a zuhanyzóba is magunkkal vihetjük vízállóságának köszönhetően. A rácsozott burkolat alatt bújik meg az 5 wattos hangszóró és beépített mikrofonja, amivel akár a telefonálás is lebonyolítható.AUX bemenet és microSD kártyanyílás nincs rajta, csupán a vezeték nélküli, friss Bluetooth 5.3 kapcsolat. Beépített 700mAh kapacitású akkumulátora USB-C porton keresztül tölthető, ami 2 órát vesz igénybe és akár 12 órán keresztül is használható egyetlen feltöltéssel.

A Tronsmart Nimo négy féle színben választható és 7200 forintba kerül

További Tronsmart termékek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás