A Proscenic P11 Animal akkumulátoros porszívó a kisállatot tartó felhasználóknak készült, de nem csak a kisállattartók használhatják.

Mivel a Proscenic P11 Animal a gyártó egy átdolgozott terméke, így azok is használhatják, akik nem tartanak otthon háziállatokat. A porszívó előnye, hogy forgó kefe fejjel rendelkezik, így sokkal alaposabban képes felporszívózni a szőrt a szőnyeg szálai közül, de a kefés szívófejjel a háziállatszőre is kifésülhető és azonnal felszívható.

Proscenic termékeket mi is teszteltünk

A Proscenic P11 Animal az európai raktárból pár munkanap alatt megérkezik, cserébe pedig az ára is igen kedvező a 40 ezer forintos árcédulának köszönhetően. A 260 watt teljesítményű elektromos motor a legnagyobb fokozaton 26000Pa szívóerőre képes, ami vetekszik a normál vezetékes társak teljesítményével.A porszívóhoz egy kisebb kefés fejet mellékelnek, amivel a hosszabbító szár nélkül kézi porszívóként akár az autó is kitakarítható. A hosszabbító csővel és a nagy fejjel a padló és szőnyeg is tisztán tartható, amivel a motorikusan forgó fej segít eltávolítani a szőrszálakat. A Proscenic P11 Animal olyan újdonságokat is felvonultat, mint az érintésérzékeny vezérlőpanel és a LED kijelző, ahonnan leolvasható az akkumulátorának kapacitása is.

Újdonságként a porszívó fejre egy sörtékkel ellátott fejet is felhelyezhetünk, hogy az állat szőrének kikefélése mellett azonnal felszívhassa azt a porszívó. Többféle szívóerőt is választhatunk, amivel alacsony fokozaton közel 45 percig képes üzemelni, mielőtt újra a töltőadapterhez kell nyúlnunk. Az európai raktárból (CZ) csak 109.99$-ba, azaz 40000 forintba kerül a Proscenic P11 Animal vezeték nélküli porszívó.

A Proscenic P11 Animal vezeték nélküli porszívót itt találod

🔹Kupon:7HQCRX

További akkumulátoros porszívók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás