A Hohem iSteady Pro 4 többféle típusú akciókamerához is használható például a GoPro Hero 10, GoPro Hero 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, DJI OSMO Action, Insta 360 One R, Sony RX0 és az ezekkel megegyező méretű és súlyú akciókamerákkal is.

A Hohem iSteady Pro 4 ideális extrém sportokhoz is ideális az iSteady 5.0 három tengelyes stabilitásnak köszönhetően és nem fog egyhamar lemerülni, mert a 3600mAh kapacitású akkumulátorral akár 12 órán keresztül is használható egyetlen feltöltéssel. A teljes lemerülést követően pedig 3,5 óra alatt újra lehet tölteni a gimbalban található telepet.

Nem kell attól tartani, hogy az akciókamera merülne le egy fontos felvétel közben, mert a Hohem beépített akkuja power bankként is üzemel, így a külső USB portról az akciókamera akkumulátora is feltölthető.

Ergonomikus kialakításához, könnyű 360 grammos tömege is hozzájárul, hogy minél könnyebb legyen használni. A gimbalba belekerült a követő mód is, amivel 360 fokos irányban képes követni. Különböző felvételi módokat kínál a kütyü: pan following, pan & tilt following, all locked azaz mindegyik tengely zárva funkció is. Az akciókamerákhoz készített Hohem iSteady Pro 4 bluetooth kapcsolaton keresztül telefonról is vezérelhető. Így akár saját magunkról is tudunk videót rögzíteni, hogy a telefon segítségével beállítjuk a megfelelő szöget a gimbal és a kamera elforgatásával.

A Hohem iSteady Pro 4 gimbalt itt találod meg

🔹Kupon:BGXIFD783

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás