AVAKA R1 nem a kis kerekű városi modell, hanem már egy igazi mountainbike méret a 28 colos kerekeivel, elektromos motorjával és akkumulátorával besegít a tekerésbe, így akár 80 kilométer is megtehető vele egy feltöltéssel. A kuponnal, európai raktárból az egyik legolcsóbb modell az elektromosok között, hiszen 250 ezer forintba kerül.

A 28 colos kerekeinek köszönhetően igazi városi járgány, amibe egy kis terepezés is belefér. Az alumínium vázas kerékpár az elektromos motorral és az akku pakkal 25 kilogrammot nyom a mérlegen, terhelhetősége 100 kilogramm.

Az olcsóság jegyében fogant kerékpáron nem találhatók teleszkópok, így valóban inkább városi közlekedési eszköz, mint úttalan utak keresők paripája. Az 250W teljesítményű motor erejének optimális kihasználására 7 sebességes Shimano váltót is kapunk. A 9Ah kapacitású akkumulátor segítségével, azaz a tekerés mellett egy kis elektromos rásegítéssel akár 80 kilométert is megtehető egy feltöltéssel. Természetesen használható tisztán pedálos hajtással és teljesen elektromosan is. Az elektro motor úgy lett beállítva, hogy ha tekerés közben működik, fékezéskor automatikusan lekapcsolja azt arra az időre, amíg lassítunk.A kormányon az első és hátsó tárcsafékkel rendelkező kerekek fékkarját találjuk. A 7 fokozatban állítható sebességváltó karok között egy kijelzővel is ellátott fedélzeti computert kapunk, ami kijelzi a pillanatnyi sebességünket, a megtett távolságot és az akkumulátor kapacitását. A kerékpár beépített első és hátsó ledes lámpával is rendelkezik. A Geekbuying webáruháznak köszönhetően nem kínai, hanem európai raktárból rendelhető az AVAKA R1 elektromos kerékpár. Így áfa és vámmentesen, ingyenes és rövid szállítási idővel rendelhető meg az elektromos terep kerékpár.

Az AVAKA R1 elektromos kerékpár 250 ezer forintba kerül, ami európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhető meg

🔹Kupon:7HFZDMDB

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás