Az ELEGLIDE Coozy elektromos roller irányjelzővel is el van látva, aminek köszönhetően nem kell karjelzéssel mutatni mielőtt befordulnánk egy utcasarkon. Az 55 kilométeres hatótávval pedig a fővárosból vidékre is elgurulhatunk.

ELEGLIDE Coozy elektromos roller

Kupon:NNNAff11th

A Coozy egy innovatív közlekedési eszköz, amely az elektromos hajtásnak köszönhetően környezetbarát és praktikus alternatívát kínál az autózás kiváltására. A roller elektromos meghajtása lehetővé teszi, hogy könnyedén közlekedjünk vele a belvárosban, miközben megtakaríthatjuk vele a benzinköltséget. A maximális 55 kilométeres hatótáv pedig arra is elegendő, hogy az agglomerációból is eljussunk a fővárosba.

Az ELEGLIDE Coozy elektromos roller masszív szerkezete teszi kényelmessé és biztonságossá használatát. Az alumínium váz és a nagyméretű 10 colos kerekek lehetővé teszik a sima és stabil közlekedést a különböző felületeken, beleértve a városi kövezett utakat és a kavicsos szakaszokat is.

A roller nagy teljesítményű elektromos motorral van felszerelve, amely akár 350 wattos teljesítményre képes, de rövid ideig ez akár 540 wattra is felmehet egy-egy nagy gyorsításkor. Ez lehetővé teszi, hogy az ELEGLIDE Coozy elektromos roller akár 25 km/h sebességgel is közlekedjen, és a 450Wh-s lítium-ion akkumulátor segítségével akár 55 km-t is megtegyen egyetlen feltöltéssel, terhelhetősége pedig maximum 120 kilogramm.

Az ELEGLIDE Coozy elektromos roller további kényelmi funkciókkal is rendelkezik, például egy nagy LCD-kijelzővel, amely megmutatja a sebességet, az akkumulátor töltöttségi szintjét és a megtett távolságot. A roller kétféle fékkel van felszerelve, elektromos motorfékkel és 140 milliméteres tárcsafékkel.A 18 kilogramm összsúlyú roller összecsukható és hordozható, így ideális választás azok számára, akik gyakran utaznak tömegközlekedési eszközökön, autóval vagy az irodába is magukkal szeretnék vinni. A masszív házas roller nem csak első teleszkóppal, de kormányon található LCD kijelzővel, lámpával és index kapcsolóval is el lett látva, hogy előre jelezni tudjuk bekanyarodási szándékunkat, mely sárga színű LED-ek a kormány két végén találhatók.

A könnyű közlekedés és környezettudatos felhasználók számára tökéletes választás lehet, hiszen nagy hatótávjával rengeteg úticél könnyen megközelíthetővé válik. A kuponnal 134 ezer forintért vásárolható meg az elektromos roller európai, áfa és vámmentes raktárból.

ELEGLIDE Coozy elektromos roller

Kupon:NNNAff11th

További elektromos rollerek

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás