A VIOLEWORKS 38Nm-es nyomatékkal rendelkezik, ami természetesen szabályozható, a nyomaték választó tokmánnyal 21 erősségi fokozatot állíthatunk be, az akkumulátornak köszönhetően pedig bárhol munkára fogható, amiből két darabot is mellékelnek.

A VIOLEWORKS eszközének előnyére válik az alacsony ára és a számos kiegészítő mellett az akkumulátoros működése. Ennek köszönhetően bárhol és bármikor használatba vehető, nem szükséges hosszabbítóval és kábelekkel bajlódni.

2 sebességi fokozattal rendelkezik 0-750rpm és 0-1850rpm között. Oda-vissza irányválasztóval is el van látva, a középső állás pedig blokkolja a motort, hogy még véletlenül se induljon el. A VIOLEWORKS eszközével csavarozhatunk, de akár fúrhatunk is, ehhez pedig egy külön szettet is mellékelnek. Nem kell áramforráshoz sem csatlakoztatni, hiszen akkumulátorról üzemel, a 32V-os modell.

VIOLEWORKS elektromos fúró európai raktárból

🔹Kupon:BGXIFD746

VIOLEWORKS termékek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás