Az Atomi Alpha kézenfekvő, ám a rollereknél mégis ritka megoldást használ a biztonságos tárolásának érdekében. A váz alsó részéből, számzáras kombinációval acélsodrony zárral lakatolható le, ami egyszerűvé teszi a roller lezárását, amíg mi a boltban vásárolunk.

A 650 watt teljesítményű brushless motort hatja meg a 360 wattot leadó akkumulátor pakk, amivel 25km/h sebesség érhető el maximálisan. A 120 kilogrammos terhelés már megszokott a kategóriában, ám a sebességfokozatok közül 6, 18 és 25km/ óra választható ki, így energiahatékony módban akár 40 kilométer is megtehető egyetlen feltöltéssel.



A levegővel teli 9 colos kerekek már önmagukban képesek minimálisan csillapítani az út egyenetlenségeit, de az Atomi mérnökei úgy alakították ki a roller vázát, hogy annak hátsó fele, bár szemmel nem látható, de képes rugózni, így nyelve el a kisebb úthibák miatti rázkódásokat.

A kormányon található kijelzőről számos információ olvasható le, de még olyan extrákkal is felszerelték az IP65 védettséggel rendelkező rollert, mint a telefonos alkalmazás, amivel beállítható a roller által az aszfaltra és előre vetített, 14 lehetőségből álló színskála. A már említett extra pedig a zár, ami a roller alsó feléből nyitható a számkódos zárból. Ezáltal áthurkolható egy kerékpár tárolóhoz is, hogy legalább valamilyen mértékben biztonságban tudhassuk a rollert.

Az Atomi Alpha a kedvezmény kóddal 410$-ba kerül az európai raktárból

🔹Kupon:NNNAAES9

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás