A T-bao T8 Plus az egyik legkisebb Alder Lake-N processzorral szerelt kis gép, ami csak 8.7×8.7×4 centiméteres, de tele pakolták csatlakozókkal.

Az idei év elején megjelent Alder Lake-N platformjára épül a T-bao legújabb eszköze. A gyártó az utóbbi időben nagyon belehúzott és folyamatosan mutatja be az Intel és AMD processzorokra épülő eszközeit.A kis fogyasztású Intel Alder Lake N100 processzor 3.4Ghz-en is járhat, aminek hőtermelését aktív hűtés tartja kordában. A CPU 4 maggal és 4 szállal rendelkezik, ami elegendő teljesítményt nyújt a hétköznapi feladatokhoz ellátásához, TDP értéke pedig csak 6W. A processzor mellé 8GB LPDDR5 memóriát adnak, ami már 4800MHz-en jár és tárhely fronton 256GB kapacitású SSD meghajtóval rendelkezik.

A kis gép szinte minden egyes oldalát telerakták csatlakozókkal, így 3x HDMI és 3x USB3.1 csatlakozó is került rá. Kapunk egy tápcsatlakozót a 12V-os adatperhez (12V/3A), de van gigabites LAN és 3.5 milliméteres fülhallgató csatlakozó is. Vezetékes és vezeték nélkül kapcsolatok közül 2.4 és 5Ghz-es WiFi és Bluetooth is megtalálható benne

A 8.7×8.7×4 centiméteres apró mérete mellett 300 grammos súllyal rendelkezik. Az operációs rendszerrel kapcsolatban a T-bao T8 Plus mini PC Windows 11-el érkezik. A gép az új CPU és DDR5 alapú RAM ellenére csak 68 ezer forintba kerül.

T-bao T8 Plus mini PC 8GB/256GB

Itt alacsonyabb áron is találsz hasonló PC-ket

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás