A DV-L7 lámpájához hasonló már járt nálunk. A kisméretű lámpa saját akkumulátorral rendelkezik, 2500-10000K színhőmérséklettel, állatható fényerővel és választható RGB színekkel érkezik. Extraként villámlás, rendőrautó és számos vizuális hatás is elérhető vele.

140 x 7.6 x 19 milliméteres fém háza elején található meg a ledek, oldalt a tekerő gombválasztó fényerősség, színhőmérséklet, színek és sémák kiválasztására szolgáló gomb. Egy kis 1.44 colos kijelzőt is kapott, ahol megjelenik az épp kiválasztott beállítás és az akkumulátor kapacitásáról is itt kapunk visszajelzést.



¼-es menettel is ellátták, így állványra is felhelyezhető. A 2500-10000K színhőmérséklet mellett százalékos lépésben állíthatjuk a fényerősséget, a lámpa fényereje 300Lm. Ezek mellett pedig különböző sémákból is választhatunk, hogy a lámpa a rendőrautó fényeit, villámlást vagy más fényhatást imitáljon.

A 3000mAh kapacitású beépített akkumulátorát az USB-C portján keresztül tölthető fel. A fotós lámpa 41$-ba kerül.

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás