A Lenovo GM2 Pro most szó szerint durván akciós. Így, ha két darabot vásárolsz a Bluetooth 5.3 kapcsolattal rendelkező fülhallgatóból, akkor a csomag 7500 forintba kerül, ha a négy darabos szettet veszed, akkor 14 ezer forintba kerül a két fehér és két fekete fülhallgató!

A Lenovo gamer fülhallgatója a fekete és fehér színekben kapható, így lehetőség van a választásra melyik modellt szeretnénk használni. Kettő darab vagy a legnagyobb csomagban a négyes szett is kiválasztható.

A Lenovo GM2 Pro érintésérzékeny vezérlést kapott, hogy a legkényelmesebb legyen a használata. A fülhallgatókat 1 óra alatt újra tölti a tok, amely széles elülső LED csíkkal rendelkezik és kiemelkedő módon akár 5 órán át használhatók a fülesek egyetlen feltöltéssel és akár 30 órán keresztül a tok akkumulátor kapacitásának köszönhetően.A Bluetooth 5.3 kapcsolat a Lenovo chipjével még gyorsabb lesz, hogy késedelem nélkül, a látott kép melletti hang azonnal a fülünkbe jusson. Így az információk szerint elenyésző késleltetéssel kell csak számolnunk.

A 10 milliméteres dinamikus driverek „V” karakterisztikára vannak hangolva, nem csak játékra, zenehallgatásra is kiváló lehet a Lenovo olcsó gamer fülhallgatója, ami meglepő módon két darab csak 21-ba, azaz körülbelül 7500 forintba, 4 darab pedig 14 ezerbe kerül.

2 darab Lenovo GM2 Pro

4 darab Lenovo GM2 Pro

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás