Akciós a 3.5 hüvelykes megjelenítővel rendelkező modell, de van 5 colos verzió is, ami megjeleníti a CPU, GPU hőfokot, teljesítményt, RAM kapacitást és sok minden mást is.

A hardver monitorozó eszköz valószínűleg a gamereknek fog tetszeni elsőkörben, hogy megjeleníthetők rajta a CPU, RAM, VGA, HDD, internet le és feltöltési sebességének adatai is, emellett pedig bármilyen saját háttérképet beállíthatunk hozzá.

Csak a mellékelt USB-C/USB-A kábelre és a szoftverére van szükség a gép adatainak kiolvasásához, ami támogatja a vertikális és horizontális használatot is. Automatikusan bekapcsol a Windows indítása után és leállításkor le is kapcsolja azt.

Többféle témából lehet választani és a memóriakihasználtság, CPU hőfok mellett számos adatot képes kijelezni, akár a pontosidőt, dátumot is. Paraméterezésre is lehetőség van, így akár a menüpontokat magyar nyelvre is átírhatjuk vagy létrehozhatjuk saját témákat is. Nincs szükség HDMI kábelre vagy tápcsatlakozóra, mivel minden az USB-C/USB-A kábelen keresztül történik. A számítógépen kívülre vagy akár a belsejébe is beépíthető állított vagy fektetett pozícióban.

3.5 Inch IPS TYPE-C Secondary Screen CPU GPU RAM HDD Monitoring USB Display

🔹Kupon:6KKDXQ7B

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás