A BMAX X15 Plus gyártója az utóbbi időben felbukkanó, megfizethető árú mini számítógépeiről lehet ismerős. Most laptop fronton újítottak és egy 15.6 colos kijelzővel ellátott modellt dobtak a piacra.

A BMAX X15 Plus teljes értékű billentyűzetet kapott, azaz találunk rajta numerikus gombokat is, ám a klaviatúra angol kiosztást használ. A laptop csak 20 milliméter magas és 1.65 kilogrammot nyom. A 15.6 colos IPS megjelenítője 1920 x 1080 pixeles felbontást kapott, felette egy 0.3 megapixeles kamera is található.

The G-Lab Korp Radium teszt – Hófehérben pompázó RGB-s fejhallgató (nyerj The G-Lab ajándékcsomagot)

The G-Lab Korp Radium teszt

Memóriából 12GB DDR4 RAM-ot kapunk, a tárhelye egy 512GB-os M.2 SSD meghajtó, ami akár nagyobbra is cserélhető. Processzora egy keveset fogyasztó Intel Jasper Lake N5095 CPU (TDP 15W), ami 4MB cache-el rendelkezik, alap órajele 2.0GHz, ami 2.9GHz-ig skálázódhat.

Olvastad már? Az otthoni mindenes – 4 lemezes QNAP TS-462 teszt

QNAP TS-462 nas header

A Windows 11 operációs rendszerrel érkező laptop 2.4/5GHz WiFi és Bluetooth 4.2 kapcsolatot kapott. Oldalán 2 darab USB3.0, 3.5 milliméteres fülhallgató, HDMI, microSD és tápcsatlakozót találunk. A BMAX X15 Plus európai raktárból rendelhető meg, így áfa/vámmentesen érkezik meg hozzátok 309$-os bevezető áron.

A BMAX X15 Plus laptopot itt találod meg

🔹Kupon:7OTOJPFX

További laptopok

BMAX B2 Pro Mini PC( Intel Gemini Lake J4105 CPU, 8GB RAM 256GB SSD Windows 11, 5G WiFi, Bluetooth 5.0 Space Grey – EU)

🔹Kupon:7OTO3CJ8

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás