A Xiaomi szappanadagoló olyan extrákat tud, mint a hőmérséklet, a pontosidő megjelenítése, de a beletöltött szappan mennyiségét is kijelzi, hogy tudjuk, mikor szükséges azt utántölteni.

A Xiaomi alá tartozó Youpin termékcsalád új szereplője a jelenlegi termék, ezért nem találjuk meg rajta a Xiaomi logóját. Még elemekre sem lesz szükségünk a használatához, hiszen a beépített akkumulátornak köszönhetően csak egyszerűen fel kell töltenünk.

Szenzora segítségével csak 3-6 centiméteres távolságban kell tartanunk a kezünket az adagoló alsó felétől, hogy megkapjuk a szappan adagot, ami külön beállításokat kapott, így 0.6, 1 és 1.5 másodperc ideig képes adagolni azt.

Beépített tartálya 500 milliliteres kapacitással rendelkezik, a gyártói leírás szerint a 2000mAh-as akkumulátorral 10800 habszappan nyomásra elegendő energia lapul benne. A LED kijelzőnek köszönhetően megjeleníti a szoba hőmérsékletét, az időt, az akkumulátor kapacitását és azt is, ha fogyóban lenne a benne található folyékony szappan.

Az IPX5 vízállósággal rendelkező eszköz egy falra felragasztható konzolt tartalmaz, ami 5 kilogramm súlyt képes megtartani, erről levehető a szappanadagoló, hogy az USB portján keresztül feltölthető legyen az akkumulátora.

Az elektromos szappanadagoló 13.000 forintba kerül

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás