A MINIX NEO S2 USB-C portos elosztójában minden van, amire szükség lehet és a 14000 forintos ára mellett még egy 240GB kapacitású SSD-vel is felszerelték.

Olvastad már? Az otthoni mindenes – 4 lemezes QNAP TS-462 teszt

QNAP TS-462 nas header

A MINIX NEO USB-C elosztóban egy 240 GB kapacitású SSD meghajtó található, ami 415MB/s olvasási és 400MB/s írási tempóval rendelkezik. Így nem csak egy Type-C portos HUB-ot kapsz, amin megannyi port is megtalálható lesz, hanem plusz tárhellyel is megtámogathatod a laptopodat.

The G-Lab Korp Radium teszt – Hófehérben pompázó RGB-s fejhallgató (nyerj The G-Lab ajándékcsomagot)

The G-Lab Korp Radium teszt

A két színben választható alumínium házon két darab USB3.0, 4K@30Hz HDMI és a laptop töltéséhez egy USB-C port található meg. A beépített SSD pedig remek választás egy kisebb meghajtóval szerelt laptophoz is. A gyártó Apple MacBook, Apple MacBook Air és Apple MacBook Pro gépekhez ajánlja, de a felhasználói visszajelzések szerint akár egy HP laptopon, Windows rendszerrel is működik. A 14000 forintos ára pedig remek a kategóriában.

MINIX NEO MINIX NEO 240GB SSD alumínium USB-C HUB

🔹Kupon:7UIFVTLW

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás