A BMAX B2 Pro Mini PC-vel karöltve fellendülőben van a kisméretű számítógépek piaca, amik elegendő teljesítményt nyújtanak az átlagos feladatok elvégzésében a munkához és szórakozáshoz egyaránt. Nem utolsó sorban, a nagyon alacsony fogyasztásuknak köszönhetően akár a nap 24 órájában működő letöltőgépnek is használhatóak.

A BMAX B2 Pro az Intel Gemini Lake J4105 processzorát használja, ami 4 maggal és 4 szállal rendelkezik, és akár 2,5 GHz-es órajelen működhet, TDP értéke csak 10W. Ez elegendő teljesítményt nyújt a hétköznapi feladatokhoz, például a webböngészéshez, az irodai munkákhoz és a multimédiás szórakozásokhoz. A processzor mellett a BMAX B2 Pro Mini PC 8GB DDR4 memóriával és 256GB kapacitású SSD meghajtóval rendelkezik, amelyek szintén hozzájárulnak a megfelelő teljesítményhez.

A BMAX B2 Pro Mini PC-vel streamelhetjük kedvenc filmjeinket vagy sorozatainkat monitorra vagy TV-re, dolgozhatunk, játszhatunk rajta vagy akár egy letöltőszervert, fájlmegosztót is készíthetünk belőle. A Mini PC-t két HDMI-porttal is ellátták, így könnyen csatlakoztathatjuk az eszközt a televízióhoz vagy egy nagyobb monitorhoz. Emellett a Mini PC rendelkezik négy USB 3.0 és egy USB 2.0 porttal is, valamint egy microSD-kártyaolvasóval, így könnyen csatlakoztathatunk más eszközöket, egeret, billentyűzetet, külső merevlemezt stb.

Olvastad már? Az otthoni mindenes – 4 lemezes QNAP TS-462 teszt

QNAP TS-462 nas header

A BMAX B2 Pro Mini PC kis méretének köszönhetően könnyen is hordozható, így ideális lehet azok számára, akik gyakran utaznak, vagy akiknek egy kis méretű, a monitor mögé elbújtatható eszközt keresnek. A Mini PC mérete mindössze 12,5 x 11,2 x 4,4 cm, és mindössze 310 grammot nyom a mérlegen.

The G-Lab Korp Radium teszt – Hófehérben pompázó RGB-s fejhallgató (nyerj The G-Lab ajándékcsomagot)

The G-Lab Korp Radium teszt

Az operációs rendszerrel kapcsolatban a BMAX B2 Pro Mini PC Windows 11-gyel érkezik. Vezetékes és vezeték nélkül kapcsolatok közül 2.4 és 5Ghz-es WiFi, gigabites LAN és bluetooth 5.0 is megtalálható benne. A B2 Pro Mini PC egy nagyszerű választás lehet azok számára, akik olyan eszközt keresnek, ami nem kerül sokba, de egy korábbi asztali gép teljesítményét hozza. Mindezt 47 ezer forintért, európai raktárból!

BMAX B2 Pro Mini PC( Intel Gemini Lake J4105 CPU, 8GB RAM 256GB SSD Windows 11, 5G WiFi, Bluetooth 5.0 Space Grey – EU)

🔹Kupon:7OTO3CJ8

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás