A Xiaomi a Joyroom-mal szövetkezve alkotta meg az új textilborotáját, ami nem csak megjelenésében, de a burkolat alatti változtatásokban is sokat frissült.

A ruhák könnyen bolyhosodnak, amihez egy textilborotva lehet az ideális megoldás, hogy eltüntessük a surlódástól keletkezett szöszöket, amiket máshogyan nem tudnánk eltávolítani. A Xiaomi megoldása 1200mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amit microUSB porton keresztül tölthetünk fel. Így 90 perc használatra elegendő az akkumulátor kapacitása.

A felső részen találjuk az acélborítású fejet, amit lecsavarva a 6 pengéből álló forgó tárcsát láthatjuk. Sok textilborotvában „csak” 3 penge található, így ez ebben is kicsit többet ad. A pengék mögötti lapátoknak köszönhetően befelé szívó mozgást végez és ki is fújja magából a markolatban található tartóba a levágott textildarabokat. Két apró automata kapcsoló is helyet kapott benne, így ha működés közben eltávolítanánk a tartályát, az eszköz lekapcsol. Ez történik akkor is, ha a pengevédő fejet vennénk le használat közben, ugyanis mielőtt letekernénk a fedelet, a pengék forgását már meg is állítja.A szösztartály egy kis átlátszó ablakot is kapott, hogy lássuk mikor esedékes kiönteni a benne található textil darabokat. A fejen pedig egy kijelző található, ami információt ad az akkumuálátor kapacitásáról.

A 6900 forintos árával nem rossz ajánlat a Xiaomi&Joyroom terméke. Előnye, hogy akkumulátorral szerelték, így nem kell benne elemeket cserélgetnünk, az akku kapacitásáról pedig vizuális tájékoztatást kapunk. A kettős védelem pedig nagyon jó szolgálatot tesz, ami az ujjunk biztonsága érdekében nem egy elhanyagolható szempont.

A Xiaomi Mijia Lint Remover textilborotvát itt találod meg

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás