A PC egyik lefontosabb eleme a tápegység, amire a töltőiről és kábeleiről jól ismert BlitzWolf egy olcsó modellel is a piacon van.

A 80 Plus minősítéssel ellátott egység 12 centiméteres ventilátort kapott a hőtermelés kordában tartásához. A 400 wattos táp hőmérsékletét beépített szenzor figyeli és úgy szabályozza a cooler fordulatszámát. SATA csatlakozói mellett 20+4 pines, 4+4 pines CPU és 6+2 pines PCI-E csatlakozót kapott, hogy a VGA is megkapja a megfelelő energiamennyiséget.Az otthoni mindenes – 4 lemezes QNAP TS-462 teszt

QNAP TS-462 nas header

Az 1.4 kilogramm súlyú 200-240V-os tápegység EU szabványú csatlakozót kapott és számos védelmi funkcióval látták el. Az európai CZ raktárnak köszönhetően áfa és vámmentesen rendelhető meg.

BlitzWolf BW-CP1 400W

🔹Kupon:BG4ff489

Moduláris 550 és 750 wattos RGB-s BlitzWolf táp

Kupon az 550 wattos modellhez:BG98e50e

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás