40 darab maradt a BlitzHome BH-AP1C légtisztítójából, ami féláron, 96$ helyett 40, azaz mintegy 14.000 forintért vásárolható meg. Kis mérete ellenére pedig 220m3 levegőt képes megmozgatni egy óra alatt, amivel egy 24m2 alapterületű helyiségben is ideális választás lehet.

A HEPA filter szűrőnek köszönhetően kiszűri a levegőből a különféle szagokat, port és eltávolítja a levegőben található 0.3 mikronnál nagyobb méretű szennyező anyagok nagy részét.Négy különböző erősséget állíthatunk be, a legnagyobb teljesítményen 61dB, míg a legkisebben 26dB hangerőséggel rendelkezik. Beállíthatunk időzítést is, így 1, 2, 4, 8 óra után automatikusan lekapcsol. Ledes visszajelző fénnyel is rendelkezik, amelyből azonnal megtudhatjuk a a levegőnk tisztaságának mértékét. A BlitzHome BH-AP1C légtisztító 23.8 x 23.8 x 41 centiméteres mérettel rendelkezik, így valóban nem mondató nagynak, így akár még az íróasztalon is elfér.

A légtisztító megrendelhető a Banggood európai (CZ) raktárából, így áfa és vámmentesen vásárolható meg. Azonban csak 40 darabra él a kupon, amivel 96$ helyett 40$-ba, azaz körülbelül 14.000 forintba kerül.

A BlitzHome BH-AP1C légtisztítót itt találod meg

🔹Kupon:BG6MAY20230

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás