A Baseus GaN5 utazásra termett, mert támogatja az összes gyorstöltési protokollt, a 100-240V-os hálózatokat, összesen 65 wattot is le tud adni és a lehető leglaposabb lett, hogy kis helyen is elférjen.

Ez a modell US szabványú, de a csomagban európai és UK szabványú csatlakozót is mellékelnek. Az US szabvány előnye, hogy kismérete miatt a csatlakozó visszahajtható a sík házba, hogy kisebb helyet foglaljon.

A Baseus még egy extrát is mellékel a csomagban, ami jól fog jönni, hiszen egy 1 méter hosszúságú Type-C kábelről van szó, ami maximum 100 watt teljesítményt képes átvinni magán. Ez pedig kell is ehhez a gyors töltőhöz és szerencsére ezért az extráért plusz pénzt sem kell kiadnunk.

Számos töltési protokollt támogat, de olyan extrákkal is ellátták, mint például a túltöltés, túláram, rövidzárlat, magas hőmérséklet elleni védelmeket is. A GaN technológia által képesek elérni azt, hogy hiába a nagy teljesítmény leadás, ezt mégis egy átlagos töltőadapterrel szemben, kisebb méretben képesek megalkotni.

Egy USB-C portja akár 45 wattot képes leadni, míg USB-A kimenete 20 watt leadására képes. Ha kettőt használnánk, akkor 45+20W teljesítményű portokkal gazdálkodhatunk. Tehát, egy kisebb teljesítményű laptop mellett mobiltelefont is tölthetünk róla. A 65 wattos kisméretű Baseus töltőadapterért 18000 forintot kérnek.

Baseus GaN3 Pro itt található

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás