A VEVOR-tól érkezett tesztre a forró nyári napokra és a hosszú autóutakra tervezett hűtőládájuk. Nem csupán hűt, de fagyaszt is, így a fa alatti sörök és üdítők mellett azokat a jeges termékeket is tárolhatjuk és hidegen tarthatjuk benne, amiknek fontos az alacsony hőfok. Ebben pedig jól működik a VEVOR Portable Car Freezer, hiszen akár -20 Celsiusra is képes hűteni a 15 literes fakkjába belepakolt dolgokat.

VEVOR C15 autós hűtő teszt_

VEVOR elektromos hűtőláda

Kupon:VEVORNMR

Számos űrtartalommal, a 15 literes változattól kezdve a méretes, 55 literes befogadóképességű modellig széles palettával rendelkeznek. Hozzám a legkisebb, 15 literes kapacitású modell érkezett, amely a VEVOR európai raktárából lett kiszállítva, így pár munkanap alatt meg is érkezett. A legkisebb verzió 598 x 320 x 260 milliméteres méretekkel rendelkezik, súlya 8.9 kilogramm. Az alaposan kibélelt dobozban maga az elektromos hűtőláda volt megtalálható, aminek belsejében, egy dobozban kaptak helyet a mellékelt vezetékek. Ezekből kétfélét is adnak, egy szivargyújtóba illeszthető és egy elektromos hálózatba csatlakoztatható fajtát. Így nem csak az autóban használható, de végszükség esetén a házban található fagyasztó helyettesítésére vagy egy kerti összejövetel alkalmával a szabadban is, hogy mindig legyenek hűtött italaink.

VEVOR C15 autós hűtő teszt_-3

VEVOR C15 autós hűtő teszt_-8

A sötét és világosszürke műanyag ház teteje szorosan záródik, hogy ne veszítsünk el értékes Celsius fokokat. A teteje mellett a vezérlésére szolgáló kezelőgombok kaptak helyet egy kijelző társaságában, ami mellett egy gumírozott ajtó alatt egy USB portot is kapunk, hogy akár mobiltelefont is tölthessünk róla. Ez kimondottan jól jön akkor, ha szivargyújtós adaptert szoktunk használni a mobileszközök töltéséhez. Így nem veszítünk el értékes aljzatot, hiszen a hűtőládáról 5W teljesítménnyel a telefont is tölthetjük.

VEVOR hordozható elektromos hűtőláda teszt 4

A jobboldalának alsó felén található a kompresszor, ami a hűtésért felel. Működés közben maximálisan 45dB hangerősséget generál, ami az autóban és a kertben észrevehetetlen, inkább a lakásban tűnik fel a működése.

VEVOR C15 autós hűtő teszt_-9

A 15 literes kapacitást italokkal próbáltam ki, így a képen jól látható, hogy a két darab 1.75 literes üdítő mellé befért pár energiaital, 0.5 literes cider és sör, illetve pár üveges ital is. Az 1.75 liternél nagyobb üvegek már nem férnek bele, de az 1.75-ös méretből két darab is befért egymásra, sörből pedig 3 szintet lehet belőle megalkotni, hogy be lehessen csukni a tetejét.

VEVOR hordozható elektromos hűtőláda teszt 3



Amint csatlakoztatjuk a szivargyújtóhóz vagy a hálózati aljzathoz, bekapcsolhatjuk és a +/- gombokkal beállítható a kívánt hőfok, ami -20/+10 Celsius fok között lehet. Ez megfelelő a már említett italok hűtéséhez, de ha hosszabb távra indulunk és a fagyasztott húsokat szeretnénk eljuttatni A-ból B-be, az is megoldható a nagy hűtésteljesítmény segítségével.

Belepakoltam a képen látott italokat és bekapcsoltam a berendezést, ami a névleges 45W maximális hűtésteljesítmény határán volt. Ebben a BlitzWolf okos aljaz volt a segítségemre, amivel 44.4 wattot mértem. Kipróbáltam azt is, mi van akkor, ha egy mobiltelefont kötök rá a USB portra. Itt már 54.3 wattot vett fel a hálózatból, a telefont pedig 1.2A mellett 4.6V körüli értéken tartotta, ami 5.52 wattot jelent. A kezelőpanelen találhatunk egy fogaskerék piktogrammal jelzett gombot is, amivel a módok között válthatunk, azaz a normál, MAX és ECO üzemmódokat választhatjuk ki. ECO módban csak 31 wattot kért, normál módban 36.2, míg MAX módban 44.4 wattot.

VEVOR hordozható elektromos hűtőláda teszt

VEVOR C15 autós hűtő teszt_-5

VEVOR hordozható elektromos hűtőláda teszt 2

Megnéztem egy műanyag edénybe töltött víz fagyasztási tesztet, amihez majdnem két óra kellett, mire megfagyott benne a tégelyben található víz alja és teteje. A beállított -20 Celsius fokot a kijelző szerint viszonylag gyorsan elérte, utána látható volt, hogy míg a hőfokot tartva a kompresszor lekapcsolt, majd ennek következtében elkezdett melegedni a benne tárolt edény, a hőfokmérő szerint -17 fokig melegedett vissza, amikor is újra bekapcsolt az elektronika, hogy ismét elkezdje a hűtést.

Ha egy kis kerti bulira szánjuk, tegyük be előre az italokat akár a sima hűtőbe, ha sok itallal számolunk, majd utána kirakhatjuk a hűtőládába, hogy hidegen tartsa. Vagy akár magát a ládát is használhatjuk a folyadékok lehűtésére és akkor elég csak szinten tartani bizonyos hűfokon, például +5/+10 Celsius között, hogy jól tudjon esni a hűsítő ital egy forró nyári éjszakán.

A VEVOR terméke meglepően jól működött. Előnye a szivargyújtós kivitel, így az autóban is jól használható, ha hosszabb útra indulnánk. Szükségmegoldásként is bevethető a konyhában, így most már tudom, ha nyáron szeretném leolvasztani a fagyasztót, akkor van hova tenni a tartalmát, hogy ne kelljen azon aggódnom, hogy bármi is kiolvadna. Egyszóval a VEVOR terméke nagyon jól sikerült, jól tudja azt, amire tervezték. A VEVOR minden termékét európai raktárból tudja szállítani az unión belül élő rendelők számára, így nem kell sokat várni, mire megérkezik a megrendelt termék. Szerencsére a weboldalon található árból kapunk egy kis kedvezményt is, ha felhasználjuk a VEVORNMR kupont, amivel 5%-kal olcsóbban vásárolható meg a gyártó összes terméke.

VEVOR elektromos hűtőláda

Kupon:VEVORNMR

További hűtőládák

További VEVOR termékek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás