A Doogee N50 kétségkívül az egyik legolcsóbb Androidos mobiltelefon, amit 8GB memóriával láttak el. Külseje, kamera elrendezése hajaz az újabb Xiaomi telefonokéra, hullámokat imitáló borítása pedig megkapó megjelenést kölcsönöz.

A Doogee mindig is megosztó gyártó volt a mobiltelefonos piacon. Sokan kedvelik olcsóságuk miatt, mások kerülik és inkább egy nevesebb kínai telefon mellett teszik le a voksukat. A DOOGEE N50 nem csak a jelenlegi magas árak mellett remek választás a piacon, hanem ha többet kérnének érte, akkor is megérné ezt választani. Az akció valószínűleg nem tart sokáig, a 44 ezer forintos ára pedig több, mint kedvező a 8GB memóriával és 128GB-os tárhellyel szerelt modellek között.

Az N50 modell a Spreadtrum (ismertebb nevén Unisoc) T606 nyolc magos processzorát kapta meg, ami maximálisan 1.6GHz-re képes és 12nm-es csíkszélességgel készül. Nem titok, hogy ezzel a teljesítménnyel ismét a belépőszintet célozták meg, de mégsem az alsókategória legaljáról választottak. 8GB memóriát szereltek a telefonba, a belső tárhelye 128GB-os, amit természetesen microSD kártyával 1TB-ig bővíthetünk, hogy legyen helye a képeinknek, videóinknak.



A 6.52 colos, 1600 x 720 pixeles kijelző feletti előlapi kamera 8 megapixel felbontású. Ujjlenyomat olvasó szenzorral látták el a bekapcsoló gombot és rendelkezésre áll az arc alapú feloldás is. A hátlapra szerelt fő kamera 50 megapixel felbontású, f/1.8-as rekeszértékkel és LED villanóval, amit egy 2 megapixeles kamera egészít ki.

A készüléken 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó is helyet kapott, a beépített 4200mAh kapacitású akkumulátorát pedig USB-C portján keresztül tölthetjük fel. 2.4/5GHz WiFi, Bluetooth 5.0, GPS, GLONASS, Galileo, Beidou is a repertoár részét képezi. Két nanoSIM kártyát kezel és támogatja a hazai 800MHz-es B20-as LTE hálózatot is, így nem lesz gond a gyors interneteléréssel sem. Android 13 rendszert futtat, amin megtalálható a magyar nyelvű felület is. A kuponos akcióban a 124$-os ajánlata, azaz a 44 ezer forintos árcédulája több, mint remek.

Doogee N50 mobiltelefon

🔹Kupon:BGXIFD655

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás