A Proscenic T21 5.5 literes kosár kapacitással és 1700 wattos teljesítménnyel rendelkezik. Idehaza is találni már szép számmal air fryert, azonban olyan modellt, ami az okos funkcióknak köszönhetően távolról is vezérelhető, annál kevesebbet.Az érintésérzékeny panelnek köszönhetően beállítható a kívánt hőfok és sütési idő, de a WiFi kapcsolatnak hála akár a mobiltelefonról is elindíthatjuk a sütést, ha az alapanyagokat már bekészítettük. Nem csak sütés, de melegítés és a melegen tartás funkció is elérhető. A kezelőpanelen kiválaszhtaó a kívánt étel típusa, amihez automatikusan beállítja a hőfokot és sütési időt, de ez manuálisan módosítható vagy különböző receptek is kiválaszthatók az angol nyelvű telefonos szoftverből.

A Proscenic T21 air fryer kedvezmény kóddal vásárolható meg, mi is kipróbáltuk és a teszt óta használjuk. A kuponnal 29000 forintba kerül az európai áfa és vámmentes raktárból.

Proscenic T21 forró levegős sütő

🔹Kupon:BG52eb89

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás