A Haylou S35 fejhallgató azoknak remek választás, akik olcsón szeretnének hozzájutni egy olyan vezeték nélkül használható fejhallgatóhoz, ami Bluetooth kapcsolaton csatlakozik a mobiltelefonhoz és más eszközhöz és még aktív zajszűréssel is el van látva.

Az S35 külsejét nézve remekül sikerült, az alacsony árú fejhallgató az egyik legolcsóbb a piacon a maga 19 ezer forintos árával, ami aktív zajszűrést támogat. Driverből minden oldalon 40 milliméteres modellek találhatók. A nyomógombos vezérlés között helyezkedik el a zajcsillapítást aktiváló gomb is. Egy új termék esetében szinte alapkövetelmény, hogy az új, de visszafelé is kompatibilis Bluetooth 5.2 kapcsolatot használja, amit meg is lépett a Haylou.

Támogatja a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat és az AAC, SBC kodekeket is. Az akkumulátorának méretével nem lesz gond, az 600mAh kapacitású telep akár 50 óra zenelejátszásra elegendő. Telefonos beszélgetésekhez ENC, zenehallgatáshoz ANC (aktív zajszűrés került bele) emellett, hogy kizárja a zajokat, egyszerre két eszközhöz is csatlakoztatható, hogy könnyebb legyen a váltás, ha használni szeretnénk.

A Haylou S35 fejhallgatót fekete és narancs-lila színben lehet választani és a kuponnal 18 ezer forintba kerül.

A Haylou S35 fejhallgatót itt találod megz

🔹Kupon:7CZG4QNEJ3

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás