A frissen megjelent BlitzWolf BW-V6 olcsón kínál olyan projektort, ami beépített Netflix alkalmazással rendelkezik, a Widevine L1 támogatásnak köszönhetően pedig ez az első olyan 58 ezer forint alatti projektor, amivel a streaming platformok tartalmai is HD felbontásban jelennek meg.

A Wanbo TT volt az első az ismertebbek közül, amely kis mérete ellenére kiemelkedő képminőséget és nagy képátmérőt biztosít. A BW-V6 az egyik ilyen készülék a Wanbo TT projektora mellett, ami még nála is olcsóbb, de minden szoftveres támogatással ellátták, mint a drágább vetélytársat.

A projektor rendkívül könnyű, mindössze 1.52 kilogramm súlyú, ami lehetővé teszi, hogy könnyen magunkkal vihessük bárhova is megyünk. A projektor méretre nem lett nagy, mindössze 24.2 x 19 × 9,48 cm, így egy hátizsákban is elfér.

A BlitzWolf BW-V6 legfontosabb tulajdonsága azonban az, hogy 1080P felbontású képet biztosít, ami élesebb és részletesebb képet jelent, mint az SD tartalom. Van beépített Wi-Fi, így könnyedén csatlakoztatható a mobiltelefon vagy más okoseszköz a projektorhoz. A Widevine DRM L1 által pedig a Netflix, Disney+, HBO Max, YouTube, Amazon Prime, stb. is a lehető legnagyobb felbontásban élvezhető. Ezzel pedig egy remek eszköz a Wanbo TT, ami autofókusszal, 450 ANSI Lumen fényerővel, HDR10 és Dolby Audio támogatással érkezik. Az online áruházából pedig több, mint 200 alkalmazás telepíthető fel rá. Ezzel a tudással az 57 ezer forintos ár remek ajánlat érte.

BlitzWolf BW-V6 FullHD projektor

Kupon:BG589b2e

A Wanbo TT 103 ezer forintért vásárolható meg a Geekbuying európai raktárából

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás