A vásárlóknál sikeres BMAX B2 Pro és BMAX B3 Mini PC is kapott egy kis árcsökkentést, hogy európai raktárból, kuponos akcióban lehessen megvásárolni akár az olcsó 50 ezer forint alatti vagy a nem sokkal drágább, 16GB memóriával szerelt modellt.

A BMAX B2 Pro Mini PC apró, azonban méretéhez képest megfelelő tudású számítógép azoknak, akik olyan eszközt keresnek, amely kis méretű ugyanakkor elegendő teljesítményt nyújt a mindennapi munkához és szórakozáshoz egyaránt.

A BMAX B2 Pro Mini PC processzora egy Intel Gemini Lake J4105, amely 4 maggal és 4 szállal rendelkezik, és akár 2,5 GHz-es órajelen működhet. Ez elegendő teljesítményt nyújt a hétköznapi feladatokhoz, például a webböngészéshez, az irodai munkákhoz és a multimédiás szórakozásokhoz. A processzor mellett a BMAX B2 Pro Mini PC 8GB DDR4 memóriával és 256GB kapacitású SSD meghajtóval rendelkezik, amelyek szintén hozzájárulnak a megfelelő teljesítményhez.

A BMAX B2 Pro Mini PC-vel streamelhetjük kedvenc filmjeinket vagy sorozatainkat a monitorra vagy TV-re. Dolgozhatunk, játszhatunk rajta vagy akár egy letöltőszervert, fájlmegosztót is készíthetünk belőle, ami kevés energiával is beéri. A Mini PC-t két HDMI-porttal is ellátták, így könnyen csatlakoztathatjuk az eszközt a televízióhoz vagy egy nagyobb monitorhoz. Emellett négy USB 3.0 és egy USB 2.0 porttal is rendelkezik , valamint egy microSD-kártyaolvasóval, így könnyen csatlakoztathatunk más eszközöket, egeret, billentyűzetet, külső merevlemezt stb.A BMAX B2 Pro Mini PC kis méretének köszönhetően könnyen is hordozható, így ideális lehet azok számára, akik gyakran utaznak, de azt szeretnék, hogy minden adatukat magukkal vihessék vagy akiknek egy kis méretű, a monitor mögé elbújtatható eszközt keresnek. A Mini PC mérete mindössze 12,5 x 11,2 x 4,4 cm, és mindössze 310 grammot nyom a mérlegen.

Az operációs rendszerrel kapcsolatban a BMAX B2 Pro Mini PC Windows 11-gyel érkezik. Vezetékes és vezeték nélkül kapcsolatok közül 2.4 és 5Ghz-es WiFi, gigabites LAN és bluetooth 5.0 is megtalálható benne. A B2 Pro Mini PC egy nagyszerű választás lehet azok számára, akik olyan eszközt keresnek, ami nem kerül sokba, de egy korábbi asztali gép teljesítményét hozza. Mindezt 53 ezer forintért, európai raktárból!

BMAX B2 Pro Mini PC( Intel Gemini Lake J4105 CPU, 8GB RAM 256GB SSD Windows 11, 5G WiFi, Bluetooth 5.0 Space Grey – EU)

🔹Kupon: NNNHUBB2P


BMAX B3 Mini PC európai raktárból 8GB/256 és 16GB/512GB-os kiszerelésben

Amilyen kicsi, annyival több mindenre használható a BMAX B3. Tartalomfogyasztáshoz, otthoni munkához vagy azzal a funkciójával, hogy egy nagy kapacitású merevlemezt beleépítve egy otthoni letöltőgép legyen belőle, ami a TV-mögött is elfér, ehhez ideális választás a BMAX Windows-os mini számítógépe.

A géphez csak billentyűzetre, egérre és monitorra lesz szükség, hogy használatba lehessen venni a 8GB DDR4 memóriával ellátott modellt, ami egy 256GB-os M.2 SSD meghajtót is kapott. Ezen kívül pár ezer forinttal többért pedig már 16GB/512GB tárhelyes modell választható. Sőt emellé a tárhely mellé még egy 2.5 colos SATA merevlemez is beszerelhető a kis gépházba.Processzorból az előző modellnél erősebb, azonban szintén alacsony fogyasztású Intel® Jasper Lake N5095 CPU-t használja, ami négy magos és 2.9GHz-es órajelre képes, a grafikai feladatokat az Intel UHD Graphics látja el.

A BMAX B3 Mini PC-t számszerint négy USB3.0 porttal látták el. Kapott két HDMI csatlakozót, gigabites LAN-t, fülhallgató csatlakozót és microSD olvasót is. Emellett pedig a Bluetooth 4.2, Wi-Fi 2.4 és 5GHz sem maradhatott el. A kis gépen előtelepített Windows 11 operációs rendszer találtható. A BMAX B3 Mini PC európai szabványú adapterrel és az áfa/vámmentes európai raktárból rendelhető meg 55, illetve 63 ezer forintért.

A BMAX B3 8GB/256GB SSD Mini PC-t itt találod meg 55 ezer forintért európai raktárból

🔹Kupon:7HFREXOY

A BMAX B3 16GB/512GB SSD Mini PC-t itt találod meg 63 ezer forintért európai raktárból

🔹Kupon:7CYJENCQ

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás