Az Essager kábelével megint sikeresen új színt hozott az unalmasnak tűnő kábelpiacra. A friss megoldás azon kívül, hogy 100 wattnyi energiát képes elszállítani, még a rákötött eszköz fogyasztását is kijelzi.

A Essager szerencsére volt drága, a rendeléskori akcióban 2600 forintba került két ilyen kábel. Ahhoz képest, hogy külön fogyasztásmérő szenzort és kijelzőt is kapott, ezért a pénzért egyáltalán nem volt drága, hogy két darab 1 méteres vezetéket kaptam fogyasztásmérő tudással.

  Essager 100W display USB-C teszt (4 of 6) Essager 100W display USB-C teszt (5 of 6)A feketére festett, harisnyázott kábel 100 wattos létére természetesen nem csak laptophoz, hanem mobiltelefonhoz, táblagéphez és fülhallgatóhoz is. Adatátviteli szempontból 480Mbps sebesség érhető el a fogadó és küldő eszköz között.

Essager 100W display USB-C teszt (2 of 6)

Az eddigi pár hetes használati idő után is tartósnak bizonyultak és hiszen, ez a jövőben is így fog maradni, hiszen kábeltöréstől sem kell tartani az érzékeny végeken, hiszen ott flexibilis gumiborítással látták el, bár rövidebbel, mint a BlitzWolf kábelén. A vezeték szerencsére kellően hajlékony, a Essager chipjének köszönhetően úgy képes kommunikálni a hozzá csatlakoztatott eszközökkel, hogy a gyorstöltést támogatva egészen akár 20V/5A=100W áramerősséget is képes legyen áramoltatni.

Essager 100W display USB-C teszt (1 of 6)

A 60 wattal tölthető BlitzWolf power bank volt a segítségemre a teszt alatt, amit a kábel szerint maximum 64 wattal sikerült is tölteni. A méréshez a BlitzWolf okos aljzatát is rákötöttem a kábelre és az is azonos adatokat mutatott, amit a vezeték, az eltérés pár százalék körüli volt a két eszköz között.

Essager 100W display USB-C teszt (6 of 6)

A power bank után telefonnal, fülhallgatóval is rámentem a vezetékre, de nem volt olyan eszköz, amivel ne lett volna kompatibilis és nem jelezte volna ki a töltés erősségét.

A próba időszak alatt nem találtam semmi kivetnivalót a Essager kábelében. Olyan, amilyenre számítottam, jól teljesített. Akár utazáshoz tartalékként vagy netán elsődleges kábelként is jól megállja a helyét. Az 1 méter hosszúságú kábel multifunkcionalitásának köszönhetően elég csak egy kábelt használnunk a töltéshez és az adatátvitelhez. Végszóként csak azt tudnám megemlíteni, hogy tökéletes választás ez a vezeték, ami akár 100 wattot is képes leadni a tölteni kívánt terméknek. A két darabos szett jelenleg 3900 forintba kerül.

2 darab 1 méteres Essager 100W kábel

1.8 méteres BlitzWolf BW-TC23 100W kábel

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás